Всички аварийни екипи на Столична община са на терен и

...
Всички аварийни екипи на Столична община са на терен и
Коментари Харесай

52 сигнала за завирявания в София, аварийни екипи работят по отстраняване на щетите

Всички спешни екипи на Столична община са на терен и работят по сигналите за завирявания, породени от мощната стихия в София довечера.

Екипите на „ Аварийна помощ и предварителна защита “, Столичен инспекторат и почистващите компании работят по получените досега 52 сигнала за завирявания. 6 екипа на Столичната пожарна досега са отработили 20 сигнала за завирявания. До момента са получени и 5 сигнала за паднали клони, които се разчистват от екипи на дирекции „ Зелена система “ и „ Аварийна помощ и предварителна защита “, оповестиха от общината

По данни на Националния институт по метеорология и хидрология по време на бурята на територията на града са паднали приблизително 30 л/кв. м. Нивата на всички язовири на територията на Столична община са в норма. Нивата на реките, които минават през територията на града също са в норма и няма заплаха от преливане.

Възстановено е придвижването на трамвайни линии №6 и 10. Временно е изменен маршрута на линия 77 в посока към „ Красна поляна “.

Остава натоварено придвижването по следните булеварди бул. „ Сливница “, бул. „ Васил Левски “, бул. „ Данаил Николаев “, бул. „ Кн. Мария Луиза “, бул. „ Опълченска “, бул. „ Христо Ботев “, ул. „ Пиротска “, бул. „ Шипченски проход “, бул. „ Михай Еминеску “ и бул. „ Ал. Малинов “.

Работата на всички спешни екипи на Столична община и на Столичната пожарна не престават.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР