Всекидневно следя много внимателно броя на заразените и починали от

...
Всекидневно следя много внимателно броя на заразените и починали от
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Целта на БСП е да демонтира модела „ГЕРБ”

Всекидневно проследявам доста деликатно броя на инфектираните и умряли от коронавирус българи и се вижда, че към днешна дата броят им не е намалял. За сметка на това в дните преди изборите ограниченията бяха затегнати допустимо най-вече.” Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров по Евроком.

„ Българска социалистическа партия сега демонстрира най-адекватна реакция. Казахме - ние сме подготвени да поддържаме и не желаеме нищо отсреща. Само с цел да осъществим уговорката ни пред българските жители - ремонт на модела “ГЕРБ”. Нужни са и незабавни ограничения за преодоляване на коронавирус обстановката и подкрепяне на бизнеса.”, сподели Зафиров.
Атанас Зафиров уточни, че в случай че се преизчисли резултата на ГЕРБ от всички имащи право на глас ще се види, че Борисов и партията му имат поддръжката на по-малко от 10% от българите, макар всеобщото пазаруване на гласове, корпоративния напън, силовия рекет върху компании и институции и абсолютния им медиен комфорт. „ Този път българският народ сподели воля за промяна”, бе безапелационен зам.-председателят на Българска социалистическа партия.

Социалистът акцентира, че в това време Борисов продължава да живее в някакъв сън и отхвърля да признае действителността. „ Той продължава да ни занимава със личното си его и се държи като едно ядосано дете. Неслучайно този бутафорен отвод да се закълне като депутат е една насмешка освен с гласоподавателя, само че и със закона. Това е нелегално - нарушава и решение на Конституционния съд”, разкри Атанас Зафиров. Той разяснява още, че цялостното отношение на Бойко Борисов е засегнатост към парламентаризма и демокрацията, като не е изненада, че той няма да отиде в Народното събрание, тъй като Борисов го принизява от години.

„ Дълбоко съм уверен, че Борисов повече няма да бъде министър председател. Нещо повече – Бойко Борисов ще бъде разследван за годините на неговото ръководство и съм сигурен, че ще се стигне и до неоправдателни присъди на хора от неговото най-близко обкръжение”, приключи Зафиров.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР