Всеки знае и обича френския маникюр, но сега вниманието на

...
Всеки знае и обича френския маникюр, но сега вниманието на
Коментари Харесай

Италиански маникюр - стилен дизайн, който ще направи формата на ноктите красива

Всеки знае и обича френския маникюр, само че в този момент вниманието на стилистите е привлечено от неговия " комшия " - италианския маникюр. Това е специфичен метод на покритие на ноктите, който образно разтяга и удължава нокътната плочка, което го прави подобаващ за всяка форма на ноктите. Тайната на италианския маникюр е елементарна: лакът не се нанася покрай страничните ръбове на нокътя, а с едвам забележима хлътналост. Ако не разгледате деликатно покритието, в никакъв случай няма да видите тази хлътналост и нокътят ще наподобява по-дълъг и по-тесен.





За да работи този трик изключително добре, италианският маникюр нормално се прави върху бадемови или овални нокти - те обезпечават спомагателен резултат на разпъване. Италианският маникюр наподобява ужасно с разнообразни дизайни или въобще без тях. Опитайте се да извършите едноцветно покритие благодарение на италианската техника за маникюр: изберете ярки или тъмни нюанси, които ще контрастират с нокътната плоча. Маникюрът ще се научи ефектно, само че просто.



Ноктопластиката също би изглеждала ужасно. Опитайте колорблок техниката, една от най-модерните този сезон. Той съчетава няколко нюанса, които са разграничени от ясни граници (тоест омбре маникюр). При избора на цветове можете умерено да разчитате на вашия усет - няма безусловно никакви ограничавания. Още една готина концепция, която ще ви помогне да разнообразите италианския маникюр - животинският принт е огромна наклонност този сезон.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР