Всеки знае, че фризьорската професия не може да бъде практикувана

...
Всеки знае, че фризьорската професия не може да бъде практикувана
Коментари Харесай

Рисковете на професията: Костадин Колев със смразяваща история от фризьорския салон

Всеки знае, че фризьорската специалност не може да бъде практикувана от инцидентни хора. Или го можеш, или - не. В последно време се появиха супер салони и барбъри, които несъмнено знаят какво вършат. Костадин Колев е тъкмо подобен образец, а неговата кариера започва още на 13-годишна възраст.

Костадин описа пред Vbox7, че за първи път влиза в салон на 13, само че не с цел да бъде подстриган той, а да бъде част от екипа. " В началото шефката ме караше да върша всичко друго, само че не и да докосвам коси. Търках фугите на плочките с четка за зъби, само че желаех да съм там, с цел да се науча да съм коафьор ", споделя още Костадин.

Виж още: Възбужда всичко живо: Мис Черноморец сподели неуморното си дупе и още веднъж изкуши

Първият път обаче настъпил, когато в салона пристигнала бездомна жена, както твърди Костадин. Разбира се, шефката на разкрасителното студио решила да я остави в ръцете на 13-годишното момче, бъдеща звезда в TikTok. " Трябваше да развия нейното кокче, което беше с дебелината на дребния ми пръст. Когато го направих, ме удари адската миризма, само че при разплитането забелязах, че има... плесен. В този миг не устоях и изтичах незабавно до тоалетната, тъй като ми се доповръща ", спомня си още Костадин.

Стартът в кариерата може да не е бил ослепителен, само че най-малко го е запомнил за цялостен живот.

Виж още: Поредна изненада за музикалната сцена: Дъщерята на Мадона пусна дебютния си сингъл

Изображение: https://www.instagram.com/kostadin_kolev_b/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР