Всеки водач познава онова неприятно усещане, когато му се налага

...
Всеки водач познава онова неприятно усещане, когато му се налага
Коментари Харесай

SKODA ще предупреждава водачите и за наближаващи влакове

Всеки лидер познава това неприятно чувство, когато му се постанова да пресича железопътен прелез. Да, бариерата е вдигната. Да, светлинният и звуковият сигнал са верните, само че постоянно има едно възприятие за неустановеност и предпочитание за бързо излизане от обстановката.

Именно в тази посока сега организират проби от SKODA Auto, като работят по новата функционалност за предизвестие при намиращи се наоколо влакове.

Новата функционалност, разработвана и тествана сега в Чехия, е основана в съдействие с железопътната компания Leo Express и дава обещание още едно равнище на мира и сигурност при наближаването и прекосяването на профилираните прелези.

Локализацията и предизвестието на лидера посредством бордовата система и нейното Traffication приложение на автомобила се реализира в действително време посредством облачна услуга.



Освен на новата функционалност за приближаващи влакове, приложението Traffication на SKODA към този момент предлага предизвестия за неприятни атмосферни и пътни условия, пътни произшествия, нахлуване в насрещно придвижване и други, като информацията се дава от профилирани оператори или самата флотилия движещи се коли SKODA.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР