Всеки телевизионен приемник – дори старият български Велико Търново, може

...
Всеки телевизионен приемник – дори старият български Велико Търново, може
Коментари Харесай

Всеки телевизор става смарт и с архив до 10 хил. филма с иновативна услуга

Всеки ефирен правоприемник – даже остарелият български " Велико Търново ", може да стане смарт и да обезпечи достъп до 210 тв канали и 10 хиляди кино заглавия, с новаторската услуга EON на мобилния оператор " Виваком ". Е, качеството няма да е HD, нито пък фенът ще се наслаждения на 4К картина, само че пък " вълшебна кутия " ще обезпечи интернет и до такива апарати, стана ясно при представянето в понеделник на ЕON, оповестена като нова епоха в домашния интернет и телевизия.

Трите пакета с друг размер на канали и филми към този момент се оферират от " Виваком " и телекомът предлага атрактивни предложения за първите месеци на използването на напълно новата тв платформа и супер бърз интернет.

Ключови са интернет достъпът и платформата, която в случай че тв приемникът е ново потомство смарт, се смъква непосредствено на него. Ако пък не е е, се употребява правоприемник с операционна система Android TV,, който обезпечава интернет. Всеки консуматор може да основава до пет профила и по този начин всеки член на фамилията да употребява своя профил и своите желания без значение дали на тв приемника, на таблета, на десктопа или на мобилния телефон. В богатата филмотека може да се търсят гласово филми по заглавия, само че и в случай че се потърси по артист или режисьор, приложението незабавно демонстрира наличните компании с него.

Може по едно и също време да се употребяват профилите на разнообразни устройства. Може да се стопира гледането на тв приемника да вземем за пример, а по-късно да се догледа филмът на мобилното устройство. За децата пък има специфичен интерфейс на приложението, в който са предпазени от неуместно за тях наличие, могат да търсят по обичани герои и даже се предлага особено детско шарено и елементарно за ръководство отдалечено. За първите клиенти то е се предлага гратис, останалите могат да го купят от " Виваком ".

В платформата все още има над 10 хиляди кино заглавия и те се обогатяват и допълват всеки ден. Всички са преведени на български – със надписи или дублаж. Може да се слушат 50 радиостанции, а над 5 хиляди приложения може да се смъкват от android store като даже тв приемникът може да стане подпора за игра. Приложима е функционалността седем дни обратно, с цел да може да се гледа тв наличие седмица обратно. За пръв път всички канали могат да се връщат обратно, до момента единствено някои.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР