Всеки си има свои предпочитания относно смартфоните. Някои харесват красиви

...
Всеки си има свои предпочитания относно смартфоните. Някои харесват красиви
Коментари Харесай

Не е само водоустойчив: OUKITEL WP5000 има 5200 mAh батерия за дълга автономна работа

Всеки си има свои желания по отношение на смарт телефоните. Някои харесват красиви дизайнерски решения, други – ужасно бързите устройства, а трети – работни смарт телефони за всекидневието с по-ниска цена.
Но всички консуматори обичат смарт телефоните с дълго време на самостоятелна работа. Излезлият неотдавна OUKITEL WP5000 е точно подобен смарт телефон, присъщ освен със своя водоустойчив и удароустойчив корпус, само че и с извънредно дългото си време на самостоятелна работа. Това е телефон, подобаващ за търсачите на мощни чувства с мощна 5200 mAh батерия.



В ежедневната работа, смарт телефонът устоя едно денонощие при допустимо най-тежък режим на работа. В показния на видеото тест се вижда, че 30 минутният телефонен диалог понижава заряда на батерията едвам с 1%, а възпроизвеждането на 30 минути видео понижава заряда единствено с 3%. Това значи, че в случай че желаете да слушате музика до момента в който спортувате, можете да разчитате на 16 часа и 40 минути възпроизвеждане. Видеото демонстрира и проби с включено фенерче и работещ екран, при които устройството устоя 8 часа и 40 минути, като при изключен екран, това време ще е повече. При потреблението на GPS навигация, 50 минути GPS изразходват 12% от зареждането. Ако шофирате непрестанно, можете да разчитате на 7-часова високоскоростна GPS навигационна услуга. В режим на подготвеност OUKITEL WP5000 устоя една седмица.

Дългата самостоятелна работа е единствено една от главните характерности на новия WP5000. Флагманският смарт телефон OUKITEL WP5000 е чудесно предпазен от вода, прахуляк и удари. Телефонът има отбрана от клас IP68 и може да бъде потапян във вода на дълбочина до 1,5 метра в продължение на половин час. Устройството обезпечено устоя рухване от височина 1,2-1,5 метра, само че може да понесе и повече. При изпускане и рухване от джоба, смарт телефонът няма по какъв начин да се повреди.

Може би си мислите, че с тази мощна батерия OUKITEL WP5000 ще е муден и противен? Нищо сходно. Всички харесват неговия превъзходен и хубав дизайн. WP5000 предлага чудесно комбиниране сред мощна батерия и висока продуктивност. Смартфонът се базира на бързия процесор Helio P25 и разполага с 21 МР съществена камера, 13 МР предна камера, 6 GB оперативна памет и 64 GB флаш-диск.

OUKITEL разгласи, че предварителните продажби на WP5000 стартират на 17 април тази година при цена $299,99. Искате ли този добре предпазен и мощен смарт телефон? Регистрирайте се с цел да получите кода на купона за една доста приятна отстъпка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР