Всеки от нас, когато вече е използвал някои дрехи, понякога

...
Всеки от нас, когато вече е използвал някои дрехи, понякога
Коментари Харесай

Колко пъти можем да носим различни дрехи, преди да ги изперем?

Всеки от нас, когато към този момент е употребявал някои облекла, от време на време ги държи в ръцете си и се чуди дали да ги облече още веднъж или да ги постави в пералнята. И не всеки знае разпоредбите за измиване. Например, би трябвало да перете облеклата си от вътрешната страна на открито, тъй като те всмукват телесните течности, които са най-вече от вътрешната страна. 

Решихме да съставим лист какъв брой пъти можете да носите разнообразни облекла, преди да би трябвало да ги изперете.

1. Бельо: пере след всяка приложимост

Смятаме, че всички ще се съгласят с нас, че бельото би трябвало да се пере след всяка приложимост. Това е просто предписание за хигиена.

2. Дънки: след 5 или 6 пъти

Често срещана тематика за диалог е какъв брой постоянно би трябвало да носите дънките си, преди да ги изперете. Родителите ви биха споделили, че би трябвало да го вършиме всякога, даже откакто ги носите единствено един път. Но вашите другари упорстват, че можете да развалите дънките си и да загубите цвета им, в случай че ги перете прекомерно постоянно.

След всичко казано, оптималният брой използва е 5-6 пъти.

3. Тениски: след една приложимост
На какво се дължи неприятната миризма на облеклата и бельото след пране
Всяка стопанка се старае да употребява положителни артикули и препарати за дома и облеклата на фамилията, само че от време на време се открива, че облеклата...
Прочети повече
Трябва да се отнасяте към своите тениски и други горнище като с долни дрехи, тъй като те са в доста непосредствен контакт с кожата ви и всмукват по-голямата част от потта. 

4. Рокли: след един или два пъти

Не е належащо да перете роклите си след всяко носене, защото това може да скапе тъканта и да избледнее цвета й, изключително в случай че носите тениска изпод. Но в случай че сте носили роклята цялостен парещ летен ден, по-добре е да я изперете незабавно след приложимост, защото е попила доста пот.

5. Сутиен: след 3 или 4 носения

В съпоставяне с бельото, не е нужно да го перете всякога, когато го носите. Ако дрехата се проветрява след приложимост, можете да я носите до 4 пъти. Това не важи за спортните сутиени.
8 движимости, които перем прекомерно постоянно и 8, които постоянно пропущаме
Много хора употребяват неефективно ресурсите си, тъй като съгласно статистиката 90 % от прането им е чисто. В същото време обаче, по кое време...
Прочети повече
6. Чорапи и чорапогащник: след всяка приложимост

От детството всеки знае за разпоредбите за носене на чорапи. Майките ни упорстваха да ги перем след всяка приложимост. И това е вярно.

7. Спортно облекло: след всяка приложимост

Не бъдете мързеливи, перете спортното си облекло всякога, когато го носите на фитнес. Няма значение какъв брой дълго сте упражнявали, вие сте се потили и докосвали другите машини и уреди, с цел да упражнявате.

8. Пижами: след 3 или 4 пъти приложимост
ТРИК, с който незабавно да премахнете неприятната миризма от ПРАНЕТО
Сигурни сме, че на съвсем всяка една стопанка и се е случвало да извади прането от пералнята и да усети противен аромат. На никой не би...
Прочети повече
Лошата миризма на мръсна пижама може да скапе спокойния ви сън и да ви накара да се почувствате изтощени. Погрижете се за съня си и поддържайте пижамата си чиста. 

9. Обувки: когато се замърсят

Почиствайте обувките си постоянно, когато се замърсят и съгласно тяхното положение преценете сами по кое време да ги изперете.

10. Поли, панталони и къси панталони: след 3 пъти приложимост

В съпоставяне с дънките, полите, панталоните и късите панталони би трябвало да се перат по-често. Обикновено можете да извършите това след 3-4 пъти приложимост.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР