Всеки обича ваканциите, но когато говорим за футбол, почитателите на ...

Всеки обича ваканциите, но когато говорим за футбол, почитателите на

Какво ни предлага букмейкърът Alphawin, когато футболът излезе във ваканция

Всеки обича ваканциите, само че когато приказваме за футбол, феновете на играта въобще не харесват тези срокове, в които обичаните им шампионати стопират интензивност. Това се случва за най-дълго време през горещите месеци, само че не тях имаме поради.

По-скоро сочим към тези паузи в клубните лиги, които настъпват тогава, когато в календара идва време за мачове на националните тимове. Тогава настъпва цялостна досада за много от ентусиастите, които не са чак толкоз заинтригувани от квалификации или другарски срещи сред тимовете на другите страни.

Какво предлага в такива моменти нов букмейкър като ? Изгодни коефициенти не липсват, въпросът е, че се оферират за шампионати и събития, които са по-малко познати на необятната аудитория. Топ опцията въпреки всичко са точно мачовете на националните тимове в Европа, Южна Америка и останалата част от света.

Не е належащо да се познават в елементи тези сформира, от време на време и бърз взор върху класирането в дадена група дава сполучливи хрумвания за игра. А когато се срещнат огромни тимове като Бразилия - Аржентина или Франция - Испания да речем, то можем да чакаме същинско футболно шоу, както и десетки бетинг благоприятни условия.

Вторите (и третите) дивизии не стопират на всички места, а там има много разновидности за залози

Когато играят националните тимове, то има спирания в елитните шампионати на съвсем всички страни. Почитателите на футбола не могат да се любуват на футбол от Премиър лийг, Серия А, Ла Лига или Бундеслигата. Това не значи, че клубният сезон стопира изцяло.

В някои от водещите страни във футболна Европа вторите дивизии не престават редом с квалификациите на националните тимове - подобен образец са испанската Сегунда дивисион или нидерландската Еерсте дивиси. В Англия пък третото и четвъртото равнище не престава на цялостна пара, а знаем, че у нас има доста фенове и на тимовете от Лига 1 и Лига 2 като Съндърланд, Ипсуич, Порстмут, Порт Вейл, Транмиър и Олдъм.

Какво оферират такива дуели? Менюто в мачове от втора и трета дивизия може би е с една концепция по-обрано откъм налични пазари, като най-често липсва лист с играчи за прогнози на голмайстори. Но също така най-търсените от потребителите на букмейкъра Alphawin разновидности са там с коефициенти, които заслужават внимание. Краен излаз, прецизен резултат, ефикасност в мача, ще отбележат ли гол двата тима, първо полувреме/краен резултат - такива варианти участват и при срещите отвън елитните лиги в Европа.

Да потърсим ли екзотика от различен континент?

Когато спрат водещите шампионати на Стария континент, то не престава да се играе футбол по други територии на планетата. Залози на мачове от Азия, Африка или Южна Америка постоянно дават опция, когато календарът е по-разреден откъм клубни мачове. Екзотиката на футбола от другите континенти е вид за игра, само че като цяло залагаме в множеството случаи на сляпо. А и пазарите за някои по-слабо познати шампионати могат да са по-ограничени.

Иначе постоянно може да се потърси просто по-различен спорт в двуседмичната пауза без клубен футбол. Баскетболът без подозрение дава най-сериозната опция, тъй като с изключение на НБА и Евролига се играят още десетки шампионати и шампионати, а техният календар не съответствува с футболния. Интересът към залозите в тениса също е сериозен, а като изключим декември, играта на корта е дейна на практика през цялата година.

Източник: gol.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg