Всеки министър да направи проверка на големите разходи в министерствата,

...
Всеки министър да направи проверка на големите разходи в министерствата,
Коментари Харесай

Николай Денков: Всеки министър да направи проверка на големите разходи в министерствата

Всеки министър да направи инспекция на огромните разноски в министерствата, направени през последните седмици и месеци и да ревизира дали има забавени процедури. Това сподели при започване на първото съвещание на Министерски съвет министър председателят Николай Денков.

„ Моля ви, да действате експедитивно и уверено по всички задания. Нямаме време и никой няма да ни даде 100 дни. Всяко закъснение в последната година на програмния интервал може да коства доста скъпо на бюджета и на страната. На добър час! Сигурен съм, че може да успеем, стига да работим като екип ", сподели още Денков.

" В доста случаи, изключително в последната година на програмния интервал всяко закъснение може да коства доста на бюджета, на хората и бизнеса. Това не са просто цифри, а са средства и ще загубим опцията да осъществяваме дейностите.
 Всички би трябвало да оказваме помощ на финансовия министър в подготовката на бюджета, окомплектовката на кабинетите по министерствата, защото знаете, че би трябвало да се оправяме с изключителна обстановка и да приключим подготовката за управническата стратегия. Сигурен съм, че можем да успеем, стига да работим като екип ", добави Денков.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/1344703059441646
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР