Всеки, който страда от излишни килограми, го съветваме да опита

...
Всеки, който страда от излишни килограми, го съветваме да опита
Коментари Харесай

С помощта на тази напитка ще отслабнете 30 кг за 1 месец!

Всеки, който страда от непотребни килограми, го съветваме да опита тази напитка – знамение!

За един ден е допустимо да отслабнете от 1 кг до 1,5 кг!!! Лично аз изгубих 30 кг за един месец! Макар че не направих нищо изключително, просто я пих всяка вечер.

Имате потребност от:

корен от джинджифил – 1 брой, 10 см червени ябълки – 10-12 броя с кората сок от 2 лимона натурален мед на вкус 1-2 пръчици канела 4-5 литра вода

Тази напитка освен подхранва организма с потребни субстанции, витамини и микроелементи, само че също по този начин ви разрешава да се отървете от непотребните килограми. Способността ѝ да изгаря мазнините се дължи на неповторимите, само че налични съставни елементи: джинджифил, мед и ябълки. Тази напитка би трябвало да бъде включена във вашия хранителен режим.

Джинджифилът укрепва имунната система, усъвършенства кръвообращението и очиства организма. Благодарение на тези свойства, тежестта понижава, а положението и цветът на кожата доста се усъвършенстват.

Лимонът е източник на витамин С.

Медът е склад на хранителни субстанции!

Канелата има невероятни свойства за възстановяване на кръвообращението и тонизиране на тялото. Ароматът ѝ усъвършенства настроението.

Ябълките са източник на пектин и фибри, витамини и желязо.

Подготовка:

Почистете джинджифила, нарежете го на части и го поставете в тенджера. Нарежете ябълките и прибавете лимоновата кора и канелата. Залейте с вода (4-5 литра), доведете до шупване и гответе за към 3 минути. Махнете от котлона и прецедете. Покрийте и изчакайте, до момента в който напитката се охлади и накисне. В топлата напитка прибавете мед и лимонен сок. Сладостта на напитката се поправя по Ваша преценка. Може да се пие както в топло, по този начин и в студено положение.

Вижте още: Домашни средства, които ще ви оказват помощ да бъдете здрави

Споделете този материал с приятелите си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР