Всеки, който желае да изпрати в последния му земен път

...
Всеки, който желае да изпрати в последния му земен път
Коментари Харесай

Близки и приятели се сбогуват навръх Гергьовден с обичания варненски поет и журналист Енчо Павлов


Всеки, който желае да изпрати в последния му земен път обичания публицист и стихотворец с неповторим глас, може да го направи на централните варненски гробища в 12.30 часа. 

Както медията ни осведоми, черната новина, покосила фамилията, пристигна на 27 април от болничното заведение, където Енчо е умрял след боледуване от ковид.

Наложило се е фамилията да изчака с дни, до момента в който тялото на поета бъде кремирано, а урната с праха му ще бъде положена точно на Деня на храборостта в дребен гроб, на който по-късно може да бъде отдавана респект когато и да е.

Енчика, както с любов го назоваха другари и сътрудници, ще остане в сърцата и спомените на всички, като извънредно богата артистична персона, човек с неповторим глас, душа и сърце. 

Актьор, стихотворец, диктор, два пъти почетен с премията от състезанието " Вапцарови дни ", радио и ефирен публицист, водещ на нощния блог " Нещата от живота ", основен редактор и водещ в Канал8.

Известен с прозвището " Гласът " поради емблематичния си глас, с който разтапяше публиката при осъществяването на неговите спектакли, един от които е " Бягащи хора ". Прекрасен публицист и радиоводещ.

Това са единствено част от професионалните и креативен изяви на Енчо Павлов, който в богатия си житейски път остави зад себе си и три деца, двама сина и дъщеричка.

Екипът на  Varna24.bg  изказва най-искрени съболезнования на фамилията му.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР