Всеки, който желае да изживее емоциите от култовото риалити на

...
Всеки, който желае да изживее емоциите от култовото риалити на
Коментари Харесай

„Фермата” гостува в Банско с One Love Tour на 21 юли

Всеки, който желае да изживее страстите от паметното риалити на bTV „ Фермата “ от първо лице може да го направи тази събота, 21 юли, на централния площад в Банско в границите на фестивала One Love Tour. Това е третата спирка на българо-македонското турне след Скопие и София, където хиляди се забавляваха с емблематичните надпревари от „ Фермата “, изпробваха обичайни занаяти и пяха с най-обичаните музиканти от двете страни.

В събота от 10:00 часа всички поданици и посетители на планинския град ще имат опцията безусловно гратис да тестват уменията си в достоверните борби за елиминация и имунитет и ще се допрян до магията на телевизионната игра, чиито нов сезон следва да забележим тази есен по bTV. Те показват своите умения за рязане на греди с трион, сцепване на трупи с секира и нареждане на колелото на „ Фермата”, само че ще имат опция и да оспорят уменията на едни от най-емблематичните участници от трите сезона на шоуто в игри като пукотевица с лък, стреляне по кофички с прашка, фермерска везна, „ познай мерките” и други Специални посетители на арената ще бъде горският от Самоков - Станислав Ласкин, Симеон Найденов, служителят на реда Димитър Господинов и стопанинът бай Георги от първи сезон на „ Фермата “.

Екшънът към вълнуващите фермерски дуели напълно няма да е единствената атракция на турнето в Банско. Настроението през целия ден е обезпечено от редица вълнуващи интензивности и викторини за деца и възрастни в „ Алея на занаятите “ и към мобилните питейни заведения и заведения за хранене. След залез слънце празникът ще продължи с концерт, в който присъединяване ще вземат две от най-обичаните звезди на България – Графа и Криско, както и паметните македонски групи „ Слаткаристика “ и „ Next time “. На сцената ще се качи и Иван Христов, продуцент и водещ на „ Фермата “, дружно със своята рок група. Всички посетители на събитието ще могат да поздравят Влади Ампов по случай рождения му ден, който избра да чества на сцената дружно с почитателите си. Другото особено присъединяване във фестивала ще бъде на Зеленко Зеленков - талисманa на акцията на bTV „ Да почистим България дружно “, която тази година стана част от най-голямата гражданска самодейност в света. Зеленко ще пътува до планинското градче, с цел да покаже, че чистенето може да бъде и занимателно и да събере още веднъж тима за 15 септември – Световния ден на почистването, когато 150 страни ще се обединят към една идея.

One Love Tour 2018, вход свободен:
Варна - 28 юли,
Охрид – 1 август.
Струмица - 11 август,
Кавадарци - 7 септември,
Русе – 8 септември
5 октомври - Стара Загора

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР