Всеки иска да получи бързи резултати, особено когато влага много

...
Всеки иска да получи бързи резултати, особено когато влага много
Коментари Харесай

6 начина да станете по-добър лидер през 2019 г.

Всеки желае да получи бързи резултати, изключително когато влага доста усърдие в обещано нещо. Но фокусирането върху процеса е доста по-важно, тъй като ви дава сигурност, че се движите в вярна посока. Независимо дали става дума за намаляване, възстановяване на финансите, или кариерно развиване. А що се отнася до последното, ето няколко сигурни метода, които ще ви оказват помощ да станете още по-добър управител през 2019-та година.
1. Четете книга всеки ден
Ежедневният табиет да четете книги или да слушате просветителни подкасти не е елементарен за асимилиране, изключително с толкоз доста благоприятни условия за развлечение. Повтаряйте си, че всички велики водачи са читатели по природа и нито един не гледа Netflix всяка вечер.
2. Бъдете дейни в оформянето на културна среда в офиса
Тук не приказваме за персонална просвета вид „ разделно мятане на отпадъци”, а обществена. Добрият управител знае по какъв начин да оформи сходна среда измежду подчинените си. Дали ще е с безвъзмездни билети за спектакъл в края на месеца, или литературна премиера на прочут създател, няма значение – значимо е да има интелектуални тематики за диалог, с изключение на работните отговорности.
3. Обичайте екипа си
Любовта е движеща мощ и в случай че приемете вашия екип като второ семейство, то безспорно ще станете страховит управител с още по-страхотни резултати. Старайте се да допринасяте за самостоятелния триумф на всеки един човек в дълготраен проект, грижете се за хората си.
Останалите способи, посредством които да станете по-добър управител през новата година, прочетете в
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР