Всеки има в живота си инатлив човек, който твърди, че

...
Всеки има в живота си инатлив човек, който твърди, че
Коментари Харесай

100-годишни лекове: Ето кои натурални средства могат да заме...

Всеки има в живота си инатлив човек, който твърди, че докторите са мошеници и за нищо на света не желае да се придържа към каквито и да било медицински препоръки, написа mila.bg. Това че отхвърля настойчиво да посети докторския кабинет, не значи, че няма различно решение за болежката, която го е сполетяла.

В последна сметка преди актуалната медицина да стигне до такава степен, където е в този момент, хората сами са намирали проблеми за дребните си здравословни проблеми.

Все още има лекове, които макар че са на повече от 100 години, към момента са настоящи.

Ето 5 от нашите обичани лечения за домашно лекуване, които са ефикасни, лесни и изцяло естествени.

Гъбички по ноктите

Може да отнеме месеци, до момента в който видите усъвършенстване след настойчиво лекуване с антимикотични спиртове и кремове на гъбичките на ноктите на краката. Вместо това правете всекидневно бани с ябълков оцет или с етерично масло от чаено дърво.

Тревожност преди лягане

Ако страдате от тревога, която се ускорява неимоверно след залез слънце и не ви дава и минута сън, може би имате потребност от чаша бананов чай преди лягане. Този плод има високи равнища на магнезий и калий. Те се съдържат в кората му, която се употребява за утешение от епохи насам.

Въшки

Няма родител, който да желае да чуе от учителката в детската градина или в учебно заведение, че детето му има въшки. Разбира се, най-лесно е да бъде обръснато или намазано с химикали, само че има и много по-безопасен метод. Накиснете косата с вода за уста, като внимавате да не поливате лицето. Сложете шапка за баня. След час изплакнете с вода, а след това залейте косата с ябълков оцет. Увийте с забрадка и след час изплакнете с шампоан. С помощта на гребен махнете гнидите и въшките. Правете тази процедура от 3 до 7 дни.

Изгаряне

Ако се изгорите леко, а нямате кремове или спрейове, които ще успокоят засегнатия сектор, може да употребявате недопечен лук. Натрийте зеленчука в кожата. Върши чудеса. Същото се отнася и за яйчния белтък.

Камъни в бъбреците

Всеки, който е страдал от бъбречна рецесия, познава изключителната болежка на това положение. За да облекчите дискомфорта и да ускорите изхвърлянето на камъчето, пробвайте следната примес. Комбинирайте 50 мл зехтин с 50 мл лимонен сок. Изпийте микстурата и по-късно приемете 350 мл вода. Изчакайте 30 мин, а по-късно изстискайте половин лимон в 350 мл вода. Добавете 1 с.л. ябълков оцет и изпийте. Повторете комбинацията с лимоновия сок, водата и оцета на всеки час, додако признаците стартират да отшумяват.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР