"Всеки футболист мечтае да играе в европейските клубни турнири, така

...
"Всеки футболист мечтае да играе в европейските клубни турнири, така
Коментари Харесай

Милчо Ангелов се зарече: Ще се борим за Купата

"Всеки футболист мечтае да играе в европейските клубни шампионати, тъй че се надявам Славия да бъде един от тимовете, които ще играят в Лига Европа”, разгласи нападателят на "белите " Милчо Ангелов, който през днешния ден бе награден за състезател на 23-ия кръг в Първа лига в обичайна анкета на Пресклуб България.

Ангелов получи 6 гласа от участвалите в анкетата 18 футболни треньори и експерти за гола, с който Славия в последните минути изравни на Витоша. Фернандо Каранга (ЦСКА) има 4 гласа, Валентин Галев (Септември) е 3 гласа, с по два гласа са Марселиньо (Лудогорец) и Даниел Пеев (Витоша), а Мартин Камбуров (Берое) има 1 глас. Милчо Ангелов благодари на всички, които са дали своят вот за него, както и на своите съотборници, които до последния миг са се борили, с цел да изравнят резултата.

„ Харесва ми, че в Славия играят най-вече млади момчета и българи, разбираме се добре, уповавам се, че откакто победихме Дунав, ще продължим да вкарваме повече голове и да печелим във всеки мач. Беше доста сложен и непредвидим мач, само че се веселя, че победихме и имам вяра, че тази победа ще ни даде сили за още триумфи. Отборът има съмнения в резултатите, само че ще видите, че в края на сезона ще бъдем доста, доста по-силни – просто ни би трябвало повече време. Нямаме сложена съответна цел, само че сме окуражени да победим за Купата на България тима на Ботев Пд и да играем на финала. А в Първа лига ще се стремим да се класираме на 7-мо място ", разяснява Ангелов.

Футболистът съобщи, че е добре във всеки тим да има опитни футболисти, защото младите играчи ще могат по-бързо да развият своите качества. Според него главните любимци за купата са Лудогорец и ЦСКА, няма желания с кои тимове Славия да играе във втората осмица на Първа лига, защото във всеки отбор играят положителни футболисти. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР