Всеки филмов фестивал по света гарантира обилно количество звезди и

...
Всеки филмов фестивал по света гарантира обилно количество звезди и
Коментари Харесай

Ел Фанинг и френската класа в Кан

Всеки кино фестивал по света подсигурява щедро количество звезди и доста шармантни тоалети. Кан обаче се отличава от всички тях с типично френската класа и чувство за жанр, които носи. И актрисите, които се появяват на аления килим на Френската Ривиера, вършат всичко допустимо, с цел да спазят стилните му обичаи.
 Снимка 424595

Ел Фанинг може да е американка, само че се оказа актрисата, която се облече " най-френски " от всички до този миг. За първата прожекция на дълго чакания филм на Куентин Тарантино " Имало едно време в Холивуд " тя се появи от глава до пети в Dior в тоалет, особено основан за нея и с единствената цел да напомни класическата линия, измислена от Кристиян Диор малко след края на Втората международна война.
 Снимка 424597

Разкроена тюлена пола в черно, блуза от органза с панделка на врата и доста характнерната ни Dior широкопола плетена шапка бяха по дизайн на сегашния основен дизайнер на марката Мария Грация Чиури. Фанинг е член на журито на фестивала в Кан, тъй че чакаме още доста стилни тоалети от нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР