Всеки фен на футбола и читател на Sportal.bg може да

...
Всеки фен на футбола и читател на Sportal.bg може да
Коментари Харесай

Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция Домът на феновете

Всеки почитател на футбола и четец на Sportal.bg може да завоюва 200 000 лв. всяка седмица,  без да рискува нищо от своя страна! Този късмет дава само новата секция на състезателен уебсайт №1 в България “Домът на почитателите ” . Уникалната опция започва тази заран и към този момент е онлайн. 

Sportal.bg постоянно се стреми да дава най-хубавото на своите читатели. Именно заради тази причина желанието ни непрекъснато да се развиваме не стопира. Затова, през новата 2023 година вкарваме нови функционалности на уеб страницата, които са ориентирани напълно към персонализирането на преживяването на всеки един консуматор. Вече всеки един четец към този момент може да сътвори личен профил, посредством който самичък да дефинира какво наличие и информация да получава . За сигурността на вашите данни пък сме се погрижили уместно и повече информация ще получите при вашата регистрация .

От секция “Интереси ” можете да изберете обичаните си тимове, играчи и шампионати, за които да получавате настояща информация в действително време. Всички ваши желания пък ще дадат резултат в “Моите вести ” , където ще можете да прочетете всичко подбрано особено за вас. Предлагаме ви, новата ни секция за игри с прогнози -  “Домът на почитателите ” , където можете да покажете познания и усет в предвижданията и да печелите непрекъснато страхотни награди, в това число и 200 000 лв. всяка седмица!

Първата игра, която ви представяме -  “Може би най-хубавата лига ” е съвместно с нашия главен партньор от Carlsberg и най-хубавият от вас може да завоюва игрална подпора, екип на обичания си тим и още куп завладяващи награди. В нея на ежеседмична база потребителите ще би трябвало да познаят крайния излаз (1X2) от определени футболни срещи от топ шампионатите на Англия, Италия, Испания, Германия, Франция и България. В края на сезона може да спечелите игрална подпора, екип на вашия обичан тим и още куп награди. Всеки прочут знак ви носи 10 точки. Футболните срещи от съответния календарен месец ще се смятат за един кръг от играта. Голямата премия ще е на годишна база, само че ще има доста призове и за месечните спечелили, тъй че даже и да се включите на по-късен стадий, ще има към какво да се стремите с изключение на удовлетворението, че сте ценител на футбола. В секцията “ Класиране ” можете да следите къде се намирате в подреждането на игрите, а всички правила са разказани в детайли в самата игра.

И представяме най-интригуващата игра -  “Топ 7 ” . Тук е най-голямата награда за огромните разбирачи! Всяка седмица ще сортираме седем мача от настоящите кръгове в Европа, като задачата ще е да познаете точните резултати и на седемте двубоя. Който успее, ще завоюва 200 000 лв. ! В случай че има повече от един необикновен експерт и двама или повече души познаят точните резултати, сме добавили и алтернатива да се планува и в коя минута ще падне най-ранният гол в мачовете. Който е познал или пък е най-близо, ще бъде избран за победител. Освен това за всяка една вярна прогноза ще получите и по 50 точки, а за прочут краен излаз - 10 точки. Тези точки нямат отношение към спечелването на премията, само че ще се натрупат в потребителския ви профил и могат да ви изпратят по-напред в класирането. Всички допълнителни условия на играта ще можете да прочетете в разпоредбите.

Отново взаимно с нашите сътрудници Carlsberg и поради именито им съдействие с британския гранд Ливърпул, създадохме  “Мач игра ” за най-верните почитатели на мърсисайдци. Всяка седмица задачата е да познаете шест аспекта от дадена среща на Ливърпул от британската Висша лига. За всяка една от шестте варианти ще получавате авансово избрани точки, които можете да видите в секцията “Правила ” .

Ако прогнозирате всичко вярно, ще спечелите оптималния брой точки - 127, които също ще се прибавят към профила ви. Победител ще е потребителят, който познае и шестте детайла от определената среща. Наградите ще са неповторими почитател продукти на Ливърпул и ще може да видите повече в нашите правила.

Подобна  “ Мач игра ” ще има и всяка седмица за дуел, който ще бъде избиран авансово от екипа на Sportal.bg. Пак сортираме шест аспекта от даден мач, които би трябвало да бъдат познати. Отново би трябвало да бъдат точни и шестте детайла, с цел да се грабне огромната награда – 4 K UHD SMART TV 65 ” .

Стигаме и до най-мащабната секция от игрите - така наречен “ Свободни прогнози ”. Там на всекидневна база сортираме най-интересните срещи за вас и ви предоставяме опция да предвидите крайния излаз, както и още няколко аспекта от даден дуел. Можете да играете на днешните мачове, утрешните срещи, а за какво не и на дуелите от цялата идна седмица. За всеки прочут пазар печелите точки, чийто брой е в детайли разказан в секцията ни “ Въпроси ”.

Независимо в коя игра сте дали прогнозите си, вие постоянно печелите точки при познато събитие, като те се натрупат в профила ви. С акумулирането им вие ще качвате потребителското си равнище. В взаимозависимост от точките има пет стъпала, които можете да изкачите:

Бронз: 0 - 1499 точки 
Сребро: 1500 - 9999 точки  
Злато: 10 000 - 24 999 точки  
Платина: 25 000 - 74 999 точки  
Диамант: над 75 000 точки

Освен това с познаването на събития ще печелите и специфични значки. 
Ето какви са те:

Общи   
Дебютант: При вярно познати 10 прогнози  
Майстор: При вярно познати 100 прогнози  
Топ изпълнител: При вярно познати 1000 прогнози  
Гуру: При вярно познати 5000 прогнози  
Легенда: При вярно познати 10 000 прогнози

Топ 7  
Дебютант: При първо присъединяване в играта  
Титуляр: При 10 участия в играта  
Капитан: При 50 участия в играта

Мач игри  
Дебютант: При първо присъединяване в играта  
Титуляр: При 10 участия в “Мач игри ” 
Капитан: При 50 участия в “Мач игри ”

Всичко това ще можете да следите във вашия профил в секция “ Постижения ”. Именно профилът е мястото, откъдето ще можете да ръководите всичко - и в преференцията ви за информация и за присъединяване ви в игрите на “ Домът на почитателите ”. Всякакви промени, които желаете да извършите, можете да осъществите елементарно точно там.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР