Всеки един треньор на Локомотив (София) трябва да иска да

...
Всеки един треньор на Локомотив (София) трябва да иска да
Коментари Харесай

Станислав Генчев иска Локо (Сф) да играе атрактивен футбол

" Всеки един треньор на Локомотив (София) би трябвало да желае да не вижда тима в зоната на изпадащите. Иска ми се тимът да играе хубав и атрактивен футбол, от ден на ден хора да идват да ни гледат и да не играем за изпадане, а да сме в средата на таблицата ", разгласи наставникът Станислав Генчев преди началото на новия сезон в Първа лига.

През предишния сезон " железничарите " до последно се бориха за оцеляването си в елита, само че Генчев се надява, че в този момент отборът ще бъде по-напред в класирането. " Резултатите в подготовката не са положителни, за мен е по-важно да почистваме грешките, които позволяваме, което се случва от мач на мач. За мен е значимо, че футболистите извършват дилемите, демонстрират усърдие и играят все по-добре с всеки мач. Знаете, че четирима души си потеглиха, които бяха ядрото на тима. Най-много би трябвало да наблегнем в завършващата фаза, да означаваме повече голове. Анализът на подготовката демонстрира, че там много отстъпваме, връзката сред играчите, завършващите подавания ", показа той..

В откриващия кръг от шампионата Локомотив София посреща Черно море в неделя на стадиона в квартал " Надежда ".
" Черно море е извънредно сериозен тим, през предходната година се показаха добре, имат огромно неизменност, което е мъчно постижимо за български тим. Имат доста добър треньор, резервираха главния състав, имат един жанр, който практикуват от много време, което е огромен плюс за тях, тъй че от нас се желае даже да надскочим опциите си, с цел да ги победим ", счита Генчев.

Собственикът на клуба Иван Василев изрази наслада, че Локомотив още веднъж ще играе в своя дом. " С огромно наслаждение чакаме първия мач, който ще бъде първи на нашия стадион в новата епоха на Локомотив София. За мен това е едно огромно предизвикателство, сега тече огромна организация, с цел да можем да посрещнем нашите почитатели на нашия стадион. Надявам се, че това ще бъде мотивиращо и огромен тласък за нашите футболисти. Както знаете, вкъщи и стените оказват помощ. Дано да създадем един прекрасен мач и излезем спечелили в тази среща, аз ще бъде най-радостният човек. Работим по въпроса за още нови попълнения. Гледаме задоволително футболисти и това, което треньорът реши и реши, ще се опитаме да го вземем, доколкото ни разрешават опциите ", сподели Василев.

По обявата работи: Любомир Тодоров
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР