Всеки десети потребителски кредит в УниКредит Булбанк е сключен дигитално

...
Всеки десети потребителски кредит в УниКредит Булбанк е сключен дигитално
Коментари Харесай

10-и потребителски кредит в УниКредит Булбанк е бил сключен дигитално от началото на 2023 г.

Всеки десети потребителски заем в УниКредит Булбанк е подписан цифрово от началото на тази година. " Наблюдаваме смяна в настройката на клиентите, които желаят бърз и комфортен развой, а с помощта на новите напълно цифрови благоприятни условия за подписване на потребителски заем, упованията са ни за основна смяна в % на цифрови покупко-продажби, разяснява Борислав Генов, шеф Банкиране на дребно и член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк на особено събитие за публицисти през днешния ден.

Дигиталното кандидастване за заем стана допустимо с една от най-новите отдалечени услуги на банката - платформата Omnichannel, където може по напълно отдалечен пък да се съобщи и получи потребителски заем до 75 хиляди лв. през приложението за мобилно банкиране Булбанк Мобайл, налично изцяло гратис през Гугъл Play, iOS и AppGallery.  

Самото кандидатстване е извънредно облекчено като изискваните персонални данни от потребителите са сведени до вероятния най-малко. Подписването на документите става с КЕП. При над 50% от поръчките утвърждението на самостоятелната оферта се завърши до третия час от подаване на поръчката, а приложението към този момент е отчело и първи връх при който кандидастване, утвърждение и превеждане на желаната сума е станало единствено за 13 секунди. Най-често, сумата за която се кандидатства отдалечено е 5000 лева.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР