Всеки ден половинката на Веселин Плачков, който изпълнява една от

...
Всеки ден половинката на Веселин Плачков, който изпълнява една от
Коментари Харесай

Защо са калпави любовните сцени в „Пътят на честта”? Мариана Попова тормози с луда ревност екипа на сериала!

Всеки ден половинката на Веселин Плачков, който извършва една от основните функции – на Киро Християнина, го съпровожда на фотосите. След всяка снимана сцена тя му устройва грандиозни подиуми на ревнивост, без той въобще да й дава мотив. „ Сниманият развой е напряко неосъществим! Тази жена е истеричка”, възмутени са останалите артисти в сериала, които в дългата си процедура в никакъв случай не са се сблъсквали с сходен безразсъден проблем.

Мариана Попова се държала извънредно провокативно с колежката му София Маринкова, с която той си партнира в любовните подиуми. Когато двамата трябвало да снимат по-интимни фрагменти, 41-годишната Мариана се изнервяла и започвала да държи сметка на Веселин за какво предната вечер не е видяла сходни подиуми с героя му Киро в сюжета. Попова го упреквала, че прекомерно се вживява по време на любовните подиуми с красивата София и я гледа влюбено освен по сюжет. По време на един от свадите им, предизвикан от ревността на Мариана, тя даже му сложила ултиматум да избира сред нея и сериала. Когато младата актриса понечила да се намеси, Попова я нарекла „ мърла” и я заплашила, че ще стъжни живота й.

Драмите на снимачната площадка почнали още в първите епизоди, когато Киро Християнина имал любовна сцена с психарката Стела. Притеснени от наличието на Мариана, актрисата Илияна Лазарова и Плачков едва-едва се докосвали. Бурната секс сцена, която трябвало да снимат, изцяло се провалила, защото актьорите не смеели да се приближат на по-малко от половин метър. Нелепата обстановка провокира подигравка у феновете на поредицата, които недоумяваха за какво известни артисти се държат като пубертети на първа среща. Снимачният екип се надявал 41-годишната Мариана да се укроти, само че любовта на екранния Киро с младата и красива Жаки безусловно я извадило отвън равновесие. Сценаристите вдигнали ръце от претенциите на певицата, която всякога следила нацупена фотосите на Киро Християнина с Жаки. Дори фактът, че от 3 години София е щастливо обвързана с радиожурналиста Драгомир Симеонов и двамата живеят дружно, не трогвал мъчително ревностната Мариана.

За да угоди на патологично ревностната си половинка, Веселин Плачков даже обмислял разновидността да напусне сериала и предложил на сценаристите да убият неговия Киро. Това обаче изправило на нокти продуцента Маги Халваджиян и сценаристката Милена Фучеджиева. Те се видели в знамение какво да вършат с героя му, защото това е един от централните персонажи. Колеги на Плачков пък недоумяват по какъв начин може да разреши сходно отношение от страна на Мариана. Те предвиждат, че колкото и да обича певицата, надали ще остане с нея дълго, в случай че тя продължава да го ревнува без мотив, да го следва по петите на всички места и да пречи на кариерата му.

„ След този неуместен случай надали в миналото повече Веско ще получи централна роля. Цялата гидия разрба за случилото се, това стигна до ушите и на режисьори, и на продуценти. Отсега нататък несъмнено Плачков ще се снима като пето борче, в случай че въобще някой го предложения в по-мащабна продукция”, разясняват в актьорските среди. За да опровергае слуховете, че спъва фотосите на продукцията с мъчителната си ревнивост, Попова разгласява своя фотография с Веселин, колежката му София и нейната половинка Драгомир Симеонов. Това обаче въобще не запуши устите на очевидците на позорните подиуми и към този момент се носят какви ли не митове за протичащото се на терен, написа Уикенд.

Мариана и Веселин се срещнаха за първи път в Кърджали, а се сгодиха през 2018 година Миналата есен Плачков излезе от Къщата на „ ВИП Брадър”, с цел да участва на раждането на щерка им Екатерина. И двамата имат по една щерка от предходни връзки, които са връстнички.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР