Всеки ден нови възможности за премии и награди__________________________________________________________________________София, 30 септември

...
Всеки ден нови възможности за премии и награди__________________________________________________________________________София, 30 септември
Коментари Харесай

WINBET GIFT обещава бонуси за лоялните клиенти на игрални зали WINBET

Всеки ден нови благоприятни условия за награди и награди

__________________________________________________________________________

София, 30 септември 2022 година – Клиентите на игрални зали WINBET в цялата страна към този момент могат да добавят и разнообразят своето развлечение като се възползват от новия бонус WINBET GIFT.

Всеки ден, според от тяхната игрова интензивност, посетителите на игралните зали, които имат лична потребителска карта WINBET, ще имат опция да отворят до пет бонус-кутии с разнообразни награди.

Бонус-кутиите ще се пресъздават на екрана на игралното устройство, на което клиентът е достигнал съответното равнище от
бонуса WINBET GIFT, а извоюваният паричен бонус ще бъде прибавен автоматизирано в персоналната карта на клиента и ще бъде разполагаем за игра незабавно.

В рамките на 24 часа (считано от 8:00 ч. на настоящия ден до 7:59 ч. на идващия ден), всеки клиент с лична потребителска електронна карта WINBET може да получи бонификации най-вече по един път за всяко от петте равнища на WINBET GIFT.

Пълна информация за разпоредбите и изискванията на
бонуса WINBET GIFT е налична в игралните зали WINBET в цялата страна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР