Всеки човек си има своя собствена „хигиенна рутина” – дали

...
Всеки човек си има своя собствена „хигиенна рутина” – дали
Коментари Харесай

Частта от тялото, която миете първо под душа, издава какви сте

Всеки човек си има своя лична „ хигиенична рутина” – дали ще е утринен, или вечерен душ не е от изключително значение. По-важното е, че в множеството случаи това прекарване в банята протича по един и същи метод всякога. Подсъзнателното решение с коя част от тялото си да стартираме разкрива доста за нашата персона.
1. Лице
Ако първо измивате лицето си, вие предпочитано се грижите за всичките си 5 сетива - миризма, зрение, усет, допиране и слух. Това значи, че сте загрижени за метода, по който близките ви възприемат и по тази причина държите това, което се вижда първо, лицето, да е изрядно. Не понасяте добре рецензията и от време на време ви пука прекалено много за мнението на другите.
2. Крайници
Ако сте измежду тези, които първо обръщат внимание на краката и ръцете си, вие сте крепко стъпил на земята човек. От друга страна, крайниците символизират силата и волята. Така, измиването им първо демонстрира, че нямате боязън да защитавате изборите, които вършиме. Вие или ненавиждате нещо, или го обичате.
3. Интимни елементи
Ако първо миете гениталиите си, евентуално сте доста свенлив човек. Съвсем умерено можете да наречете себе си интроверт. Вие мъчно отстоявате себе си и от време на време се отказвате бързо от задачите си, само че най-голямата ви мощ е в това да накарате околните ви да се усещат удобно във вашата компания.
За останалите елементи от тялото разберете в iWoman.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР