Всеки човек е отделна вселена, индивидуален характер, изтъкан от образованието,

...
Всеки човек е отделна вселена, индивидуален характер, изтъкан от образованието,
Коментари Харесай

Зодии, с които определено не искате да се обвързвате

Всеки човек е обособена галактика, самостоятелен темперамент, изтъкан от образованието, възпитанието, фамилната среда, обкръжаващата реалност, житейския опит и това, което му е поднесла ориста. Въпреки това можем да предугадим най-неприятните негативни черти на характера му, познавайки зодията му.
Всяка зодия има своя буря, определяща темперамента, мощните, слабите страни и присъщите неприятни особености в държанието и мирогледа на притежателя ѝ. Когато приказваме за брак, другарство или бизнес връзки, има представители на три  , с които несъмнено не желаете да се обвързвате в името на личното си благополучие, успокоение, триумф и сигурност – Овен, Близнаци и Скорпион.
Овен
Овенът е всичко това, с което не бихте желали да сблъсквате всекидневно – примитивен, себелюбив, високомерен. Заядливата природа е неизменима част от характера му, а реакцията от вида „ с рогата напред “ е неговото мото и жанр на живот. Не понася да не е победител, не познава лоялната конкуренция и честната игра, което като сътрудник в бизнеса го прави противен. Подвластен на гнева и ревността, податлив да обича малко и да се влюбва постоянно, той не е и индивидът, с който да създадете умерено и щастливо фамилно огнище. Способен е да бъде добър другар, в случай че го слушат безукорно, извършват това, което подреди, и го хвалят, даже когато е заслужил неодобрение. Истинското другарство обаче не се построява върху смирение и двуличие, заради което овните мъчно стават близки с някого.

Скорпион
Не по-малко потаен, ядосан и експлозивен е Скорпионът . Отмъстителен, ревностен, загадъчен, неразгадан, той е чудна симбиоза от демон и ангел, с който ще живеете и работите мъчно и непредсказуемо. Като другар е правилен, до момента в който не усети изменничество или неистина. След тях ще обърне света и няма да се спре, до момента в който не отмъсти. В любовта е ревностен до болежка, завладяващ, податлив на крайности, в случай че се усеща измамен, непризнат или предаден. Да се обвържете с него, е предизвикателство с неразбираем край, пътешестване от счупените чинии до изхвърления багаж през терасата в припадък на гневна ревнивост. Особено внимавайте при обвързване с мъж Скорпион, защото представителите от мъжки пол на тази зодия са по-склонни и към принуждение. Като бизнес сътрудник Скорпионът е работлив модернист, който не приема „ не “ за отговор и в никакъв случай не оставя начинанието, без значение какво му коства. Търси новото, компликациите и провокациите, които го карат да се усеща жив. Това води до напредък в кариерата и триумф за бизнеса, само че е изтощаващо за сътрудниците му.
Близнаци
Ако намирате безотговорността и коварството за отблъскващи, хората от зодия Близнаци също са измежду тези, с които не желаете да се обвързвате. Двулични, неприятни и като сътрудници, и като другари, те непрекъснато основават злословия и съзнателно целят да очернят другите. Горделиви, завистливи и алчни, те имат две лица, нито едно от които не желаете да виждате всеки ден в живота си. Близнакът е лъжец по природа, който е постоянно неудовлетворен от вас и живота, бракът с него е сложен и поради похотливостта му и склонността му да ухажва няколко представителя на другия пол по едно и също време и да намира това за изцяло обикновено.
Ако в живота си към този момент имате представители на някои от тези три зодиакални знака, въоръжете се с самообладание по пътя към смяната им или се научете да ги приемате и обичате такива, каквито са.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР