Все повече стават гласовете за бойкот на Мондиал 2018 през

...
Все повече стават гласовете за бойкот на Мондиал 2018 през
Коментари Харесай

Бивш шеф в Челси и Ливърпул зове за бойкот на световното

Все повече стават гласовете за протест на Мондиал 2018 през лятото в Русия. Британският министър-председател Тереза Мей към този момент разгласи, че членове на английското държавно управление и кралското семейство няма да посетят международното поради случая с отравянето в Солсбъри на някогашния разузнавач Сергей Скрипал и щерка му Юлия.

Към самодейността й към този момент оповестиха, че ще се включат Полша и Исландия. Правителството не може да наложи на Футболната асоциация на Англия да спре националния тим от присъединяване, а сходно решение би имало тежки последици. Но какво би било, в случай че към протеста на англичаните се включат и други водещи европейски страни като Франция, Испания и Германия? Именно това предлага някогашният изпълнителен шеф на Челси и Ливърпул Кристиан Парслоу.

" Ако всички го създадат, това ще понижи интереса към шампионата и ще удари по известността на президента Владимир Путин повече от всяка друга икономическа или дипломатическа самодейност ", споделя Парслоу.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР