Все повече семейни двойки се оплакват от сексуални проблемиДомакинската работа

...
Все повече семейни двойки се оплакват от сексуални проблемиДомакинската работа
Коментари Харесай

Как домакинската работа се отразява на либидото?

Все повече фамилни двойки се оплакват от полови проблеми

Домакинската работа е досадно нещо и да търсиш връзка сред нея и половото наслаждение звучи много неуместно, написа. Но редица учени по света не мислят по този начин и посвещават доста от работата си на този въпрос. Причината да се вълнуват от него е фактът, че от ден на ден фамилни двойки се оплакват от полови проблеми. Особено след появяването на деца, заниманията в леглото внезапно понижават или пък губят своето обаяние.

Стресът е най-честият провинен това да се случва. В несигурните времена, в които живеем, на доста сътрудници се постанова да работят прекалено и в случай че им остава някакво малко време за полови занимания, те се усещат толкоз изтощени, че не могат да го употребяват рационално.

И защото главната им работа носи по този начин нужните приходи, то домакинската се трансформира в задължение, от което всеки гледа да се отърве. А това нормално води до в допълнение напрежение в фамилията, кавги и отвращение за полови контакти дълго време. Така че неслучайно учените са се насочили към домакинската работа като значителен фактор за половото наслаждение.
Последното изследване по въпроса е на австралийски екип. Изследователи от Технологичния университет в Мелбърн са интервюирали 300 дами на възраст от 18 до 39 година Те е трябвало да дават отговор на въпроси за домакинска работа, финансови отговорности в фамилията, образуване на обществени действия и полова задоволеност.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР