Все повече се засилват слуховете в медийните среди, че наесен

...
Все повече се засилват слуховете в медийните среди, че наесен
Коментари Харесай

Анита Мейзер влиза във ВИП Брадър

Все повече се ускоряват слуховете в медийните среди, че наесен в народен ефир ще се завърне риалити шоуто "ВИП Брадър ". За участници бяха спрягани какви ли не имена - от дъщерята на Гала - Мари Будева, до вдовицата на трагично отишлия си втори победител в шоуто Миро Атанасов, написа burgas24.bg.

Продуцентите обаче са на път да изпълнят едвам своя отколешна фантазия. Анита Мейзер ще бъде перлата в короната на идващото ВИП издание, шушука се в коридорите на Нова ТВ.

Мейзер беше поканена за шоуто още преди 5 години, само че престоят ѝ в Сливенския затвор осуетил проектите на продуцентите. Този път обаче няма мърдане и договорът към този момент е подготвен, а хонорарът на миската е рекорден – 200 000 лв..

Анита се трансформира в същинска сензация, откакто по време на любовна игра несъзнателно удуши със "свинска опашка “ брачна половинка си Николай Димов. Мейзер получи 4 и половина години затвор за трагичния случай, беше освободена след 24 месеца престой зад решетките.

Екипът на шоуто имаше гениалния проект да включи силиконката в изданието за 2016-а година, като за задачата продуцентите задействали дебели връзки и писали специфична молба до Министерство на правораздаването. Предложението им било за Анита да бъде издигната специфична, "брадърска “ килия, в която да изтърпи месец от наказването си, написа Hotnews.bg

Другият вид, който предложили от шоуто, бил Анита да бъде пусната в едномесечен отпуск на тяхна отговорност, като бъде охранявана непрекъснато от полиция. Тогавашният министър на правораздаването Екатерина Захариева обаче изрично отхвърлила хитрото, само че налудничаво предложение.

Маститата юристка отсякла, че по този метод ще се сътвори невиждан казус в Европа, а правосъдната ни система ще стане за посмешище на задграничните ни сътрудници.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР