Все повече производители внедряват RGB светодиодната подсветка в своите устройства.

...
Все повече производители внедряват RGB светодиодната подсветка в своите устройства.
Коментари Харесай

Gigabyte Aorus RGB SSD и Patriot Viper VPR 100: нови SSD с подсветка

Все повече производители внедряват RGB светодиодната подсветка в своите устройства. Компаниите Gigabyte и Patriot демонстрираха на CES 2019 свои версии на бързи флаш дискове за геймъри, оборудвани със светодиодна подсветка.



Patriot Viper VPR 100 е флаш диск с М.2 2280 форм фактор с над 10 светодиода, вградени непосредствено на печатната платка. Производителят показа, че новият SSD поддържа ръководството на подсветката на дъната на Gigabyte или ASUS. Предлага се и фирмен програмен продукт за нейното ръководство.

Viper VPR 100 употребява контролера Phison E12 и обезпечава скорост на четене и запис от равнище 3000 MB/s. Максималният потенциал на устройството е 1 TB.



Patriot показа и флаш диска Viper VPN100 . Той също се базира на Phison E12, само че няма светодиодна подсветка, като неговият оптимален потенциал е 2 TB. Продажбите са оповестени за началото на лятото.

Gigabyte анонсира флаш дисковете Aorus RGB , употребяващи паметта Toshiba BiCS3 TLC. Те също са с M.2 2280 форм фактор, само че има версии във тип на PCI Express 3.0 x4 разширителни карти.



Предлагат се две модификации на Aorus RGB M.2 – 256 и 512 GB. Скоростта на поредно четене е 3480 MB/s, а на поредния запис – 2000 MB/s. Поставени са радиатори от анодиран алуминий.



От Aorus RGB Add-in-Card PCIe се оферират модели с потенциал до 1 TB. Скоростта на линейното четене на тези SSD е 3480 MB/s, а на запис – 3080 MB/s.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР