Все повече италиански политици се присъединяват вTikTok, за да привлекат

...
Все повече италиански политици се присъединяват вTikTok, за да привлекат
Коментари Харесай

Борба за млад електорат: Италиански политици си направиха профили в TikTok

Все повече италиански политици се причисляват вTikTok, с цел да привлекат по-младите гласоподаватели на националните избори този месец.

Сред тях еи 85-годишният някогашен министър-председател Силвио Берлускони, който стартира видеото си с „ Здравейте, хора, тук съм “.

Spitting Image, with the new Berlusconi puppet, now in Tik Tok.
—???? ⵙⴰⵎ (@quilombosfera)
" Има 5 милиона от вас на тази платформа и 60% от вас са на възраст под 30 години и аз малко изпитвам завист за това ", прибавя той.

Седнал зад бюрото в присъщото си синьо сако и вратовръзка, водачът на " Форца Италия " споделя, че ще употребява платформата, с цел да опише на това потомство по какъв начин може да помогне за превръщането на Италия в " страна, която ви дава нови благоприятни условия и късмет да реализирате фантазиите си ".

Форца Италия е най-малката от трите съществени партии в десния алианс, воден от националистическата партия " Братя на Италия ", която е на път да завоюва изборите на 25 септември.

Берлускони догонва други италиански политически водачи, които са развили усет към TikTok, съобщаваРойтерс.

Матео Салвини, водач на партията " Лига ", която също е част от десния алианс, твърди, че аудиторията на неговия канал в TikTok е " италиански политически връх " - повече от 540 000 души.

Карло Календа, водач на дребната центристка партия " Действие ", беше по-скромен, до момента в който обясняваше прехода си към TikTok, по-често употребен от младежи за издание на клипове с танци и мода.

Da oggi sbarchiamo su Tik Tok. Proviamo a usarlo insieme in modo del tutto diverso? Parliamo di politica, cultura, libri e proposte.

Vi aspetto:
— Carlo Calenda (@CarloCalenda)
" Не мога да танцувам, наподобявам на пияна мечка. Не мога да давам препоръки за грим, тъй като имам огромен стомах и съм противен. Но мога да ви приказвам за политика ", споделя той.

Матео Ренци също се причисли към платформата.

Top story:: `Not just Berlusconi: Matteo joins too, and he is even more hilarious.

Sept 1, 2022 `, see more
— Elisa Mazzoni????????❤???????? (@badicea)
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР