Все повече хора от цял свят съобщават за паранормални срещи

...
Все повече хора от цял свят съобщават за паранормални срещи
Коментари Харесай

Знаци от отвъдното: Все повече хора имат „срещи“ с близки, починали от COVID-19

Все повече хора от целия свят оповестяват за паранормални срещи с близки и родственици, които са изгубили по време на пандемията от COVID-19. разкрива, че в исторически проект сходни „ срещи “ се случват постоянно към войни, пандемии или естествени бедствия, които взимат доста човешки животи.

Срещите могат да бъдат напълно дискретни – умряли близки да се явяват в сънищата ни, да усещаме миризмата на собствен родственик или домашните любимци да се държат необичайно.

Други оповестяват за по-драматични чувства, като досег, звукови халюцинации и даже видения.

Чисто психически сходни случки се изясняват с това, че при сходни травматични събития нормално не можем да се сбогуваме в околните си.

Снимка: Getty Images

В историята

След пандемията от Испански грип през 1918 година в Съединените щати се появява фикс идея по спиритуализъм. Тогава стават извънредно съвременни сеансите с екстрасенси и гадатели. Продажбите на дъски „ Уиджа “ също скачат – апарат, с който се допуска, че може да се беседва с мъртвите.

В по-новата ни история – след атентатите от 11 септември в Щатите се записва доста покачване на такива истории.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След опустошителното цунами, което удари Япония през 2011 година и умъртви минимум 20 000 души, сходни случки са толкоз чести, че стават даже обект на попкултура. Жителите на Ишиномаки оповестяват за толкоз чести видения и случки със свои умряли близки, че към този момент има разказ и документален филм по тематиката.

Психологията назовава този вид „ срещи “ връзки след гибелта. Според изследванията най-малко 60 млн. американци са имали сходни чувства, без значение от възрастта, религията, етноса и обществения статус.

Студено допиране и огърлица с лилави перли

Две от историите, които публицистите на Си Ен Ен описват са за по-необичайни срещи.

Мари Пина, която преподава британски в Манитоба, Канада, споделя, че след гибелта на обичаната си вуйна една заран тя усеща студена ръка върху рамото си. Пина се обръща и вижда на леглото до себе си вуйна си – с към 10 години по-млада и с отвеян взор.

По-късно, Пина усеща и нейната характерна миризма – композиция от обичан парфюм и спрей за коса. Усещането траяло към пет минути, като по-странното е, че миризмата усещал и брачният партньор на Пина.

Известен радио водещ в Щатите губи жена си след дълготрайно боледуване от COVID-19. Въпреки това Иън Хорн е уверен, че брачната половинка му още е с него.

Хорн споделя със слушателите си, че постоянно чува брачната половинка си нощем да споделя „ Иън, разсъни се “. Друг необикновен миг е, че по трасето му към работа лампите примигвали и станали лилави – обичаният цвят на брачната половинка му.

Историята му, споделена в радио ефира провокира вълна от съпричастност измежду хората, изгубили близки по време на пандемията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР