Все по-ясно се очертават контурите на управляемата смяна на властта

...
Все по-ясно се очертават контурите на управляемата смяна на властта
Коментари Харесай

Илиян Василев: ”Новият” Борисов е кандидат на задкулисието и договорките

" Все по-ясно се обрисуват контурите на управляемата промяна на властта на ГЕРБ, с цел да може Борисов да се отдръпна като Доган и да управлява от отдалеченост, като харчи насъбраното благосъстояние на мира и най-много да препятства идването на власт на хора които ще го проверяват и него и Пеевски и Гешев ", във Facebook.
" Да се откажеш от предопределение специфичен представител на Организация на обединените нации за Либия, в случай че това е само продължение на кариера зад граница, е доста мощен, даже бих споделил безспорен сигнал.
 Автор в Биволъ допуска: Задкулисието готви Николай Младенов за правоприемник на Борисов Автор в " Биволъ " допуска: Задкулисието готви Николай Младенов за правоприемник на Борисов
Известният блогър и публицист в уеб страницата " Биволъ " Татяна Кристи показа в своя профил във Фейсбук мнение, че дипломатът Николай Младенов...
Ще сбъркат тези, които подценяват качествата на Борисов, неговата дарба да мимикрира персонално и посредством проксита.
Първо, ГЕРБ е партия на властта и тя търси да откри формулата " след Борисов ". Не ги подценявайте. Не единствено тъй като ловко залагат върху различията измежду опозицията като непрекъснато ги настройват един против различен, само че и тъй като част от тази съпротива е антизападна и по този начин " стоката " атлантик и европеец, която ББ с пробва да продаде с наследника си върви.
Колкото и да ви е необичайно, само че той съумя да внуши че е предсказуем и подготвен да си заплаща с цел да го броят за западен, до момента в който прави Турски поток и пропуща стратегическо оръжие за Сърбия. Путин не е краен идеолог, за него е значим бизнеса, тъкмо както беше за Тръмп. Пускам публикация по тематиката.
Второ, Борисов превъзхожда опозицията по степента на консолидация. Докато съперниците му се борят между тях за кой по, по, най, той съумя да обезврежда значително ЦЦ и да удържи партията си цяла до изборите. Ще загуби малко външна страна, само че другояче герберистите добре схващат, че нямат различен късмет, със своята незначителност да останат богати с обществени средства без Борисов и за това ще поддържат като един " наследника ". Те са и леви, и десни, и центристи, и консерватори, и русофили, и атлантици, единственият им знаменател е властта и облагите и. Иначе би трябвало да работят. За това демонстрират преданост към Вожда.
Сравнете консолидацията измежду опозицията, част от която се държи като на конкурс по политическа суетливост и самовлюбеност. Слави се държи високомерно, тактиката му е малцинствена, не е да победи, тъй като за това би трябвало да има болшинство, а да договаря с спечелилите. Достатъчно е да си визиите него, сценаристите като министър председатели и министри. Не че ще бъдат по-зле от Борисовите, само че разликата сред известен и политически печеливш, да не приказваме ръководещ е от небето до земята. Слави е задоволително образован с цел да знае това, което значи че държанието му се дефинира от други планове, както споделих от концепцията за бъдещи сделки. Той промяна на Система няма да прави.
 Валентин Вацев: Не сме имали по този начин непосредствено спуснат от Съединени американски щати министър председател, както би бил Николай Младенов Валентин Вацев: Не сме имали по този начин непосредствено спуснат от Съединени американски щати министър председател, както би бил Николай Младенов
" Коалицията, която може да победи в парламентарните избори, на този стадий не наподобява по никакъв начин - всеки може да се коалира с всеки, даже Българска социалистическа партия...
Трето, Борисов е извънредно повратлив и еластичен, нещо което опозицията не демонстрира в близка, да не приказваме за сравнима степен. Опозиционните водачи, най-малко една част от тях, са се фосилизирали в одобрените за тях показа, маркирали са червени линии на съдействието и взаимоотношение към себе си и чакат като планината Мохамед. Задоволили са се с отрицанието на Борисов през рецензия на това, което прави или не прави, само че не трасират и не залагат към този момент на Новия Път и по-убедителна версия за България след Борисов. Всеки един от тях се бори за посланичество в Народно събрание, заявява че желае промяна на Системата, само че технологията за промяна на властта - тъкмо по какъв начин ще го реализира им бяга. Нямат версия, срамят се да се срещнат обществено и д обсъдят, по какъв начин да реализират задачата дружно, тъй като независимо не става, само че в това време не престават с нападките. Борисов няма ограничавания да работи с всеки един от тях, всеяден е. С едни ще подписа договорка, на други ще предложи пост. И те го знаят.
Но значимото с " новия " остарял претендент от чужбина е, че той няма да бъде единствената смяна. Борисов ще направи много сериозна промяна и в парламентарната група като сложи нови лица. Няма никакъв проблем да го направи, тъй като ГЕРБ си отглежда комсомолци за промяна - децата на децата на номеклатурата на Българска комунистическа партия, която остана отвън Българска социалистическа партия.
А опозицията ще сложи начело познати лица с история на изгубени мачове против Борисов. И има толкоз доста " нови " лица измежду бизнеса, измежду интелигенцията, работещите в чужбина.
Разбира се не всичко е цветя и рози за " новия " Борисов, макар че е доста по-лустросан и му вършат маркетинг посредством авторитетни западни медии.
Не се залъгайте, Съединени американски щати /Тръмп/ и Германия /Меркел/ няма да си признаят грешката с поддръжката на Борисов, по-скоро ще поддържат новия " Борисов ".
 Симов: Николай Младенов е еластичен като тайландска танцьорка и извършва поръчки Симов: Николай Младенов е еластичен като тайландска танцьорка и извършва поръчки
Инвестицията във фигура като Николай Младенов е обречена на цялостен неуспех и крушение. Той е човек без личен престиж, а допускам, че...
Хората желаят смяна, а новият Борисов не може да убеди никого че може да я обезпечи. Напротив, ще бъде претендент на подмяната. Но до момента в който опозицията се боричка между тях, " новият " е на мира по тематиката корупция
Няма независимо лъчение, не се е еманципирал, няма независима тежест отвън ГЕРБ и за това е комфортен. Няма по какъв начин да убеди който и да било, че може да се пребори с корупцията, до момента в който обслужва корумпираните, че може да възвърне балансите в правораздаването, до момента в който е продължение на сделките на Борисов с Гешев., които пазят корумпираните.
Това е ахилесовата пета на новия план - до момента в който е обвързван с Борисов няма по какъв начин да убеди никого че може да бъде негова опция.
Каквато и свободата на изрече да му обезпечат за пред избори, и медийно покритие от трите нагласени да обслужват статуквото централни медии, той ще си остане претендент на задкулисието и сделките.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР