Все по-сериозни стават информациите, че Пари Сен Жермен прави опити

...
Все по-сериозни стават информациите, че Пари Сен Жермен прави опити
Коментари Харесай

Милан иска 40 милиона евро за Бонучи

Все по-сериозни стават информациите, че Пари Сен Жермен прави опити да притегли бранителя на Милан Леонардо Бонучи. Двата клуба към този момент са влезнали в контакт между тях, с цел да започват договарянията за сходен трансфер. “Росонерите” са склонни да пуснат 31-годишния защитник, само че желаят да си върнат инвестицията, която преди година направиха за него, като са му сложили цена от 40 милиона евро.

Бонучи бе притеглен на “Джузепе Меаца” от Ювентус през предишното лято против 42 милиона евро. Той дойде с огромни упования и незабавно получи и капитанската лента на “росонерите”. Бранителят оказа помощ на отбора си да се класира за присъединяване в Лига Европа, само че в този момент клубът е застрашен с изхвърляне от евротурнирите поради нарушение на разпоредбите за Финансов феърплей. Именно това е и една от аргументите Бонучи да желае да напусне.

В Пари Сен Жермен са подготвени да се възползват от обстановката и да вземат опитния бранител в състава си. Той може да стане следващият италианец на “Парк де Пренс”, където са още Марко Верати и Джанлуиджи Буфон.

Манчестър Юнайтед също има интерес към Бонучи, само че на този стадий се счита, че ПСЖ е любимец за подписа му.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР