Все по-очевидна става връзката между бъдещия премиер на България Кирил

...
Все по-очевидна става връзката между бъдещия премиер на България Кирил
Коментари Харесай

БОМБА В ПИК: Жената на Кирил Петков и протежето му в ДКК Ваня Караганева първи приятелки - дивеят на гей паради и пиянски запои

Все по-очевидна става връзката сред бъдещия министър председател на България Кирил Петков и освободената от Държавната консолидационна компания Ваня Караганева, за която има данни, че е ощетила страната с близо 100 млн. лева, научи извънредно ПИК.

Снимки, които ПИК получи на публицистичната си поща, разкриват, че протежето на Петков е първа другарка със брачната половинка му - Линда МаКензи Петкова.

Двете постоянно са забелязвани в общи шумни компании и разгулен запои, като от фрагментите е видно извънредно близкото им другарство. На една от фотосите, снимана от друга жена, Караганева и Линда Петкова са се прегърнали по време на ваучър и се смеят очевидно под въздействието на алкохол.
свързани новини125290преди 5 часа114563преди 4 часа
Освен това Караганева и Линда Петкова са огромни радетелки на еднополовите бракове и еднополовата обич, като дружно вземат участие в годишния гей церемониал в София.

Близкото другарство на Караганева със семейство Петкови е още едно доказателство за шуробаджанащината, която се шири в министерството на стопанската система по време на служебното държавно управление, на което отпред първо беше Кирил Петков, а в този момент е съветничката му Даниела Везиева.

Най-големият проблем пред протежето на Петков - Ваня Караганева, обаче са големите кавги, в които се забърка с дейностите си в Държавната консолидационна компания. Както ПИК заяви тя беше освободена от Съвета на шефовете, защото е направила редица незаконни дейности и безотговорни бездействия, които нанасят съществени финансови вреди на ДКК, надлежно на страната и уронват престижа на Министерство на стопанската система в качеството му на едноличен притежател на капитала на ДКК.
свързани новини84814преди 21 часа


Линда Петкова (вляво) и протежето на Кирил Петков - Ваня Караганева (вдясно)



Линда Петкова и Ваня Караганева се прегръщат по време на разгулен запой
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР