Все по-голяма част от известните в България се интересуват от

...
Все по-голяма част от известните в България се интересуват от
Коментари Харесай

Звездите полудяха по коли на ток


Все по-голяма част от известните в България се интересуват от електрически автомобили.

 

Някои залитат по тях поради модата, а други – поради относително по-ниските разноски за зареждане и гратис паркиране в центъра на София. Трети пък просто желаят да са еко.

 

Разбира се тази наклонност не подмина и родните звезди, които постепенно, само че несъмнено също сменят бензиновите и дизеловите си коли с такива на ток.



Пръв от известните персони у нас, който обърна тил на колите с стандартни мотори бе продуцентът Иван Христов.

Очевидно е с няколко хода напред и от повече от 4 години хвърчащите цени на горивата не го засягат по никакъв метод. Той закупи тъмносиния си джип Тесла още през 2018 година, когато брои към 250 000 лева. 

 

След него редица родни звезди се ориентираха към електрическите автомобили. С чисто нова бяла Тесла се снабди и продуцентът на супершоу „ Невада “ – Димитър Станчев.

 



Следващият, който се метна на кола на ток, бе артистът Александър Сано. Той подкара джип „ Киа Ниро “, за който брои над 50 бона. Той е от малцината мислещи за природата и се е ориентирал към електрически автомобил, с цел да не замърсява околната среда. Той даже е индивидът, който съумява да убеди приятеля си Ваня Джаферович да си вземе същото возило. Автомобилът им е решен в бял цвят и даже по време на пандемията пътуваха с него до Загреб.

 



Неотдавна и Сашо Кадиев подкара електрически автомобил, само че от марката БМВ. Той се придвижва из столицата с електрическия автомобил си, само че за по-далечни дестинации доста внимава, откакто с оскърбление открива, че в Северозападна България липсват мощни зарядни станции. Затова към този момент преди да тръгне накъдето и да било, ревизира дали в дадения град има мощна зарядна станция.

 



Актьорът и инфлуенсър Наум Шопов също се подреди с кола на ток. Той заложи на „ Тесла Модел 3 “. Причината, заради която прибегна към подобен автомобил, бе усъвършенстването на разхода за гориво, както самият той показа. Стана ясно, че е броил 100 бона за автомобил, който е втора ръка, само че е на година-две.

 

Жасмина Тошкова – Маджид (асистентката на Румен Луканов от „ Сделка или не “) и Антония Петрова също се снабдиха с електрически автомобили „ Мерцедес EQS “. Автомобилите и на двете са им били подарени от съпрузите им.

 

Последният за момента, който се снабди с електрически автомобил, е ергенът Виктор Стоянов. От няколко месеца мачото движи с „ Тесла Модел 3 “.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР