Все по-голям брой производители в Шанхай възобновиха дейността си въпреки

...
Все по-голям брой производители в Шанхай възобновиха дейността си въпреки
Коментари Харесай

В Шанхай отново заработиха производствените линии

Все по-голям брой производители в Шанхай възобновиха активността си макар провокациите, подбудени от COVID-19, показвайки увереността си в икономическите вероятности на града.

Във фабриките на SAIC Motor, производството на една промяна се възобнови в края на предишния месец.

Онлайн платформата за вести ThePaper.cn цитира Уан Сяоциу, президент на SAIC, който сподели на годишната конференция на компанията, че с последователното възобновяване на веригите за доставки и логистиката, производителят работи интензивно, с цел да компенсира загубите си по време на новата вълна от Коронавирус.

Уан сподели, че потенциалът на компанията в Шанхай съставлява към 30 % от общия размер на корпорацията.

Към 29 април близо 2400 автомобила са напуснали рестартираната поточна линия в завода на SAIC Motor в югоизточните околности на Шанхай, сподели Чън Пейфън, шеф на фабриката.

„ Нашият дневен потенциал сега възлиза на към 300 транспортни средства, което е нарастване с към 50 % по отношение на интервала на стрес тестванията “, сподели Чен.

Междувременно, след обновеното произвеждане в завода на Tesla в Шанхай на 19 април, към 30 април са били създадени към 10 000 транспортни средства. Възстановявайки към една трета от потенциала си, Tesla чака производството да доближи равнищата преди пандемията в средата на този месец, заяви China Business News.

Тао Лин, вицепрезидент на Tesla Inc, сподели пред CBN: „ Имаме цялостно доверие в развиването на Китай и имаме вяра, че провокациите, свързани с пандемията, са единствено краткосрочни. Всеки е решен да се изправи против провокациите и считаме, че производството скоро ще се възстановява напълно “.

Германският снабдител на авточасти Continental AG сподели: „ Автомобилната промишленост не пести старания за обезпечаване на непоклатимост... Нашият цех в Шанхай сега към момента е в затворено произвеждане, като към 35 % от нашия личен състав работи понастоящем. Производството в затворен цикъл протича безпрепятствено. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР