Все по-често световноизвестни личности споделят личен опит по отношение на

...
Все по-често световноизвестни личности споделят личен опит по отношение на
Коментари Харесай

20 знаменитости от Холивуд, преживели спонтанен аборт: "Такова събитие създава дупка в сърцето"

Все по-често световноизвестни персони споделят персонален опит във връзка с спонтанния аборт, въпреки тематиката още да се смята за табу.

В неотдавна оповестена публикация за New York Times ( " Загубите, които споделяме " ) Меган Маркъл показа, че е изгубила второто си дете през юли месец. Съпругата на принц Хари описа, че до момента в който сменяла пелените на първородния им наследник Арчи, е усетила остра болежка. " Прегръщайки първото си дете, знаех, че към този момент изгубвам второто " , написа тя.

Снимка: Getty Images

Криси Тейгън разгласява черно-бели фрагменти в Инстаграма си от болничното заведение, когато губи третото си дете. Тя беше приета в болница поради мощно кървене.

" Бяха ми правили към този момент няколко преливания на кръв, само че кръвта минаваше през мен без никакъв резултат. Първоначално плаках малко, по-късно изпаднах в нервност. Хората споделят, че едно такова събитие основава дупка в сърцето ти. ", показа тя в поста си.

Снимка: Getty/Instagram

Хилария Болдуин пък загуби дете. Това се случи, до момента в който беше бременна в четвъртия месец. Това беше втори импровизиран аборт за брачната половинка на Алек Болдуин.

" Много сме тъжни да споделяме, че през днешния ден научихме, че бебето ни умря ", написа Хилария на 11 ноември 2019 година " Искаме също по този начин да знаете, че макар че не сме добре сега, ще бъдем. Ние имаме толкоз шанс с нашите четири здрави деца и в никакъв случай няма да ги изпуснем това от взор. "

Съпругата на Джейми Оливър разкри, че има шест спонтанна аборта. В подкаст 46-годишната Джулс Оливър показа, че три от загубите е претърпяла след раждането на последното дете на фамилията през 2017 година.

В книгата си с актрисата Деми Мур разкрива, че е претърпяла импровизиран аборт в шестия месеца, до момента в който е била с тогавашния си другар Аштън Къчър. Двамата по-късно се ожениха, след което се разведоха през 2013 година Мур наподобява се упреква за спонтанния аборт, пишейки, че по това време е почнала да пие.

Снимка: Instagram

Мишел Обама също разкри в книгата си, че е имала ин витро оплождане, след което е претърпяла импровизиран аборт. В изявление за Робин Робъртс тя споделя: „ Почувствах се изгубена и сама. Почувствах се провалена “.

Кои са другите известни персони претърпели и споделилили за спонтанните си аборти - четете в Ladyzone.bg

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР