Все по-често студентите изпитват трудности да приложат наученото в университета

...
Все по-често студентите изпитват трудности да приложат наученото в университета
Коментари Харесай

Бизнесът в действие със специално онлайн издание тази година

Все по-често студентите изпитват компликации да приложат наученото в университета на процедура, заради липса на опит и положителни благоприятни условия. Затова от интернационална младежка организация AIESEC в България провеждат събитието “Бизнесът в Действие ” за 15-та поредна година. Основната активност на организацията е развиването на лидерските качества на младежите. Осъществяват я посредством интернационален юношески продан и образуване на събития за развиване. Такова събитие е и “Бизнесът в Действие ”. То дава шанса на всеки юноша да се допре до действителна корпоративна среда и да откри решение на проблемите, с които огромните компании се сблъскват всекидневно.

Тази година събитието ще се организира онлайн като лекционната част ще се състои на 30 май. Сред главните теми ще бъдат достоверност, обществена отговорност и развиване на умения като връзка, работа в екип и взимане на решения. Отделните лекции ще бъдат водени от опитни експерти от разнообразни бизнес сфери. През останалите дни на събитието – 29 май и 5 и 6 април участниците ще имат опцията да вземат участие в бизнес проблеми, готови от 7 от топ фирмите в България. Студентите ще бъдат разграничени на екипи и дружно ще разсъждават върху поставените им задания. Участниците ще получат документи, а някои от тях - даже и предложение за стаж в компанията. Данните от минали издания на събитието сочат, че повече от 20% от участниците стартират своята кариера точно след включването си в “Бизнесът в Действие ”. Затова, не пропускайте опцията за начало на своето професионално развиване.

Събитието е изцяло БЕЗПЛАТНО, нужна е единствено предварителна регистрация, която може да се направи до 26 май на https://bit.ly/BiP2020_online

За повече информация следете Facebook страницата на събитието

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР