Все по-често Майли Сайръс си спомня за бившия си съпруг

...
Все по-често Майли Сайръс си спомня за бившия си съпруг
Коментари Харесай

Майли посвети песен на Лиъм: Ти ме познаваш най-добре - slava.bg

Все по-често Майли Сайръс си спомня за някогашния си брачен партньор Лиъм Хемсуърт. Певицата напълно скоро изясни в изявление, че артистът към този момент е мъртъв за нея, че несподелената обич е по-страшна от гибелта, само че ето, че певицата посвети ария на тогавашната си обич. Много скоро 27-годишната Сайръс ще издаде своя седми албум и към този момент е ясно, че ще спомене Лиъм в няколко нови песни.

И по този начин, в парчето „ Win Some, Lose Some “ изпълнителката пее за жестоката обич, която я е предиздвикала да страда. „ Снощи заби гвоздей в ковчега, Господ знае, че към този момент бяхме мъртви. Погледни обратно, спомените ме преследват, не мога да допускам, че го направихме още веднъж, да. Не мога да схвана какъв брой време е минало “, цитира Mirror песента на Майли.

А в припева прибавя: „ Познаваш ме по-добре от всеки различен, само че най-вече ме нарани, скъпи мой. Вече не мога да се преструвам. “
В песента на WTF „ Do I Know “ Майли пее за сватбата с Лиъм, която се състоя през декември 2019 година – шест месеца преди раздялата им. „ Може би бракът е бил единствено с цел да се разсейваш “, написа Сайръс в текста.

В подкаста Barstool Sports, звездата призна, че към момента претърпява тежко раздялата с Хемсуърт. „ Имах доста мъчителна и сложна разлъка, която се следеше от съвсем всички. Заедно сме от близо 10 години. Това е като гибелта, когато загубиш обич “, сподели Майли.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР