Все още не сте намерили време за лятна ваканция? Няма

...
Все още не сте намерили време за лятна ваканция? Няма
Коментари Харесай

Най-скъпият хотел иска $292 000 за нощувка

Все още не сте намерили време за лятна почивка? Няма проблем! Цялото време на света е ваше, стига да може да си го позволите. Само се наместете комфортно и седнете (!) преди да чуете цената.

Наред с жаркото слънце на Карибите върви и солената цена в един удивителен хотел, който ще ви спре дъха.

Неговото име е Lover’s Deep, а местонахождението му не е на сушата, а надълбоко под също толкоз солената океанска вода.

Най-скъпата нощувка в света и тази година е на... подводница!

Романтична нощ за двама влюбени в този подводен парадайс ще ви коства тъкмо 292 000 $. Lover’s Deep е проектирана най-вече за двойки, които търсят уединение и преживяване за цялостен живот.

Самоличността на всеки посетител се пази в дълбока загадка, а работата на подводницата е устроена по този начин, че ВИП клиентите на тази ексцентрична услуга, не се засичат в никакъв случай на борда.

Тази невероятна подводница, чиято хотелска част е облицована със стъкло, може да бъде видяна край крайбрежията на островната страна Сейнт Лусия на Карибско море, на границата с Алантическия океан. Това допряно от Бога място е намерено от Христофор Колумб на 5 декември 1502 година



Хотелът, където меден месец би излязъл на късметлиите, които могат да си го разрешат 8,7 млн. $ (само за нощувките – б.а.), се ръководи единствено от трима души, само че които са разполагаем 24/7: капитан, готвач и иконом.

За цялостна поверителност на гостите триото населява и нощува в апартамент, ситуиран в другия завършек на хотелската част.



Подводницата е шумоизолирана, а съвсем цялостната ѝ транспарантна част открива пред човешкия взор невероятната хубост на подводния свят на Карибския басейн. Корали и риби минават през прозорците, които се виждат ясно през стъклените фасади.



Луксът е и в най-дребните елементи на интериора на Lover’s Deep: топ класа дървено покритие, в композиция с най-високо качество кожени кресла и дивани. Всеки апартамент е оборудван с комфортна всекидневна, минибар, спалня и баня, които като че ли са потопени във водата.



Менюто също е от друга вселена. Всичко се подготвя на момента, с пресни артикули, деликатно доставени при всяко пътешестване. Има даже особено меню за афродизиак, а гостите са добре пристигнали да избират менюто по свое убеждение.

Дали ще се спрете на стриди, шоколадово суфле или съветски хайвер – висшото наслаждение за сетивата ви, е обезпечено.



Бонус за влюбените е, че по време на медения месец, ястията им са безвъзмездни – комплимент от мениджмънта на хотела.

Пакетът за двойки включва частен трансфер с моторна лодка и с хеликоптер, с кацане на плажа, плюс разпространяване на листенца от рози по пътя на влюбените, или закуска с шампанско в леглото.



Черешката на тортата е, че вие определяте маршрута на подводницата. Като същински кралски особи, капитанът ще се съобрази с вашия каприз да дебаркира Lover’s Deep на местенце по ваш избор. Независимо дали става въпрос за замайващ коралов риф край крайбрежията на Сейнт Лусия и сантиментална разходка на уединен плаж. Или пък някъде на 200 м във вътрешността в Карибско море, където в миналото са вилнели пирати.

Изборът е напълно ваш. Както и парите ви.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР