Все още главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров,

...
Все още главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров,
Коментари Харесай

Гошо Синдика няма спирка! Вчера отново измами читателите на „Конкурент“, пак върна часовника в сайта /доказателства/

Все още основният редактор на врачанския вестник „ Конкурент “ Георги Александров, прочут в гилдията и като Гошо Синдика, продължава с порочната процедура да мами читателите на електронния портал на изданието.
Снощи във Враца стана зрелищна злополука с материални вреди, само че без ранени хора. Инцидентът не е нещо извънредно, поради което си заслужава един публицист да мами читателите си, само че все пак Гошо Синдика още веднъж го направи. Системата за мониторинг е записала, че в 21.09 часа в уеб страницата на „ Конкурент “ няма вест за злополуката. По-късно обаче там се появява информация за случая само че с час 21.03.
Цялата работа е, че в 21.05 часа организация BulNews.bg към този момент е пуснала новината и измамникът е трябвало непременно да се потвърди пред притежателя Делян Пеевски и назначения за шеф Димитър Николов, че е изпреварил осведомителния водач. За негово страдание това е следващата записана машинация от Гошо Синдика и е същинско знамение, че това лице към момента работи в „ Конкурент “. За следващ път ще разбираем, че няма никакво значение в какъв брой часа е качена една вест, а нейното качество, с цел да бъде предпочетена от хората.
Нещата с вестника не вървят на добре и към това като се прибавят непрекъснатите неистини на Гошо Синдика, ситуацията става пагубно. Как пък не се откри един образован човек, който да му обърне внимание, че с тези скандални дейности води медията към гробището на банкрутиралите вестници. Едва ли още дълго оределите читатели ще търпят дребничкият комплексар от Ружинци да ги прави на идиоти…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР