Времето, в което Светлана Гущерова смело заставаше пред фотообектива за

...
Времето, в което Светлана Гущерова смело заставаше пред фотообектива за
Коментари Харесай

Под турско робство: Гущеров крие силикона на Светлана

Времето, в което Светлана Гущерова самоуверено заставаше пред фотообектива за еротични фотосесии, окончателно е останалото в предишното. Заради брака си с предприемача Христиан Гущеров някогашната плеймейтка се трансформира напряко в монахиня, а брачният партньор й ревностно пази красивата си половинка и най-много апетитните й форми, единствено и само за себе си.

В момента Гущерови се радват на следващата си морска почивка това лято. Не издават дестинацията, на която отмарят, само че осведомени с навиците им допускат, че най-вероятно плажуват в Гърция.

Със своите плажове, елитни заведения за хранене с хубава храна и красиви гледки, южната ни съседка е обичаната им дестинация поради близкото разстояние. И до момента в който съвсем всички дами от родния елит обилно пълнят инстаграм-профилите си с фрагменти на загорелите си тела, то сходни фотоси са табу за госпожа Гущерова, написа Хотнюз.



Мъжката публика в обществения й канал евентуално дебне да зърне и нея по бански, само че второ лято сходни фотоси не се срещат в Инстаграма й. А доказателството, че Гущеров не дава обилната силиконова гръд на брачна половинка му да се любуват други мъже пристигна от едно от последните й сторита от плажа. На него предприемачът е скрил с рамо хубостите на жена си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР