Времето ще бъде предимно облачно. След временно спиране на валежите,

...
Времето ще бъде предимно облачно. След временно спиране на валежите,
Коментари Харесай

Ето какво време ни очаква в неделя

Времето ще бъде най-вече облачно. След краткотрайно прекъсване на преваляванията, вечерта от югозапад още веднъж ще завали дъжд, който през нощта против неделя ще обхване цялата страна. Минималните температури в множеството региони ще бъдат сред 6° и 11°, в София към 6°. Ще духа до сдържан вятър от юг-югозапад, който вечерта и през нощта против неделя ще се усили. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат между 12° и 17°, в София към 14°.
Над Черноморието има раздрана облачност, забележителна над южното крайбрежие. През деня ще е без дъжд, само че вечерта от юг на север ще завали дъжд. Ще духа сдържан до мощен юг-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 13° и 17°, температурата на морската вода е 10°-12°. Вълнението на морето ще бъде от 2 бала в региона на Бургас до 4 бала към Шабла и Калиакра.
В планините ще бъде най-вече облачно. Ще има валежи от дъжд, над 2200-2300 метра - от сняг. По-значителни ще са преваляванията вечерта и през нощта против неделя. Ще духа мощен югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 11°, на 2000 метра - към 5°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР