Времето преди обяд ще е предимно слънчево. След обяд над

...
Времето преди обяд ще е предимно слънчево. След обяд над
Коментари Харесай

Вижте какво ще е времето утре

Времето преди обяд ще е най-вече слънчево. След обяд над Западна България, а до среднощ и над централната част на Дунавската низина ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има превалявания, съпроводени с гръмотевици, предвиждат от Национален институт по метеорология и хидрология.

Има условия и за градушки. Максималните температури ще са сред 23 и 28 градуса. Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа слаб до сдържан южен вятър. Максималните температури ще са сред 22 и 26 градуса.

Температурата на морската вода е 15-17 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2 бала. В следобедните часове над масивите в Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа мощен юг-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18 градуса, на 2000 метра - към 11 градуса. Атмосферното налягане едва ще се намали, а по здрач над западните региони ще стартира да се покачва, само че ще остане по-ниско от междинното за май.

Най-точната прогноза за времето може да намерите тук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР