Времето остава сравнително меко, независимоче влязохме в декември, а това

...
Времето остава сравнително меко, независимоче влязохме в декември, а това
Коментари Харесай

Ще дойде ли зимата този уикенд?

Времето остава относително меко, независимоче влязохме в декември, а това е характерен зимен месец.В почивните днивремето ще е умерено, без превалявания, тук-там мъгливо.

В събота ще се задържи най-вече облачно. През нощта ще е съвсем безшумно и на доста места ще се образуват мъгла, а в обособени региони на Югоизточна България към момента ще превалява слаб дъжд, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

През деня ще е съвсем без превалявания и основно над планинските региони на Югозападна България ще има краткотрайни понижения на облачността. Вятърът ще е напълно слаб, най-вече от изток-югоизток.

Минималните температури ще са сред минус 1° и 4°, в София към 1°; оптималните в Северна България ще са сред 1° и 5°, в Южна – сред 6° и 11°, в София – към 7°.

Облачното време ще се задържи през почивните дни, както и при започване на новата седмица. Впонеделнике допустимо да превали над югозападните региони, дъжд в по-ниските места и слаб сняг в планините.Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър и температурите едва ще се покачат.

Ще има слаби превалявания от дъжд, само че температурите ще стартират да се покачват и в сряда тук-там се чакат стойности до към 15-16°.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР