Времето на 3-те Д - дисциплина, дистанция и дезинфекция скоро

...
Времето на 3-те Д - дисциплина, дистанция и дезинфекция скоро
Коментари Харесай

3 подаръка, които ще ви донесат мотивация и нова промяна в живота

Времето на 3-те Д - дисциплинираност, отдалеченост и стерилизация скоро няма да отмине, само че в края на годината идва време и на 3-те П - дарове, извършване на покупки, промоции.

Време е и за Ново П - Промяна

Променихме ли мисленето и целите си?

Променихме ли навиците си?

Променихме ли потребностите си?

Променихме ли покупките си?

Въпреки пандемията и ограничаващите ограничения, животът продължава да тече и всеки от нас желае и се пробва да води " естествен " метод на живот. Освен, че множеството от нас ще пазарят подаръците тази година от дивана, от ден на ден си задаваме и въпроса - по какъв начин да подобрим живота и здравето си.

Не пазарувайте просто преференциално, инвестирайте дълготрайно

Въпреки че Черният петък на процедура е единствено един ден, разпродажбите в края на ноември не престават най-малко две седмици. Много хора чакат Голямата гражданска война на цените да купят нещо преференциално за у дома - тв приемник, телефон, пералня, ютия, обувки и още куп неща.

Защо този път обаче да не спрем с покупките за дома и да помислим за тези неща, които не просто ще купим преференциално, а в които ще влагаме парите си и ще подобрим живота си.

3 подаръка, които ще ви донесат мотивация и нова смяна в живота

Смарт часовник

Мотивацията, която е на всички места с вас. Предизвиквайте се и следете какъв брой добре се грижите за здравето си.
 Снимка 506899

Смарт часовниците са вашият здравен навигатор. С вградения си GPS наблюдават какъв брой бързо ходите или бягате, какво разстояние изминавате, какъв брой калории горите и ви припомнят, по кое време е време да се раздвижите. Измерват пулс, кръвно налягане, качество на съня, О2 в кръвта, а някой даже наблюдават и равнищата на стрес. Имате извършения и тренировки на китката си когато и да е.

Електрическа тротинетка

По- бързо от ходенето пешком, по- елементарно от колоезденето.
 Свободата да си мобилен, без тапи и миризма на изгорели газове

Свободата да си мобилен, без тапи и миризма на изгорели газове

Електрическите тротинетки или скутери са превъзходен метод да спортувате - пробвайки се да запазите баланс върху нея, работят мускулите на цялото тяло и по този метод ги упражнявате. Освен това са екологично чисти, без никакви нездравословни излъчвания. Друго предимство- не харчите пари за гориво и за паркинг.

Накратко- спестявате време, нерви, пари и се грижите за здравето си.

Устройства за нагряване IQOS

Колкото и огромно предпочитание да имате за спорт и смяна, в случай че пушите, цигарите са нещо, което ще би трябвало да забравите.

Задъхването, кашлицата, умората още на първите 5 метра не са вашия сътрудник в спорта. Нито пък в живота. Промяната се случва постепенно и мъчно, само че най-малко може да опитате.

Време ли е да ги спрете или най-малко да извършите първата стъпка?
 Снимка 506897

Ако към момента не можете да се откажете от нездравословното наслаждение, то най-малко можете да намалите риска с бездимна опция - като устройствата за нагряване на тютюн IQOS и Glo. Чрез новаторската си технология устройствата нагряват тютюна до следена температура, без да го изгарят. Именно по този начин съумяват да отстранен ужасния цигарен пушек и катраните в него, както и неприятната остатъчна миризма по облеклата и косата.

Намалявате вредата за себе си и за близките.

А данните демонстрират, че не дребна част от хората, които са заменили цигарите с устройства за нагряване на тютюн, както и електронни цигари с течност, стопират да пушат вечно.

Време ли е за смяна?

Виж повече.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР