Временно е спряно движението на третата линия на метрото в

...
Временно е спряно движението на третата линия на метрото в
Коментари Харесай

Най-новият лъч на метрото излезе от строя за седмица

Временно е спряно придвижването на третата линия на метрото в София сред станциите " Театрална " и " Хаджи Димитър ". Причините са механически, оповестиха от Столичната община. Екипи на " Метрополитен " още обясняват какви са те. 

" Има механически проблем в релсовия път, само че не може да кажем тъкмо какъв е той, преди да го забележим ",  изясни пред БНР шефът на общинската компания " Метрополитен " инж.  Стоян Братоев. Ремонтът ще отнеме към седмица, добави той пред Българска национална телевизия. 

За обслужване на пасажерите са обезпечени рейсове, които ще се движат в сектора сред станциите " Театрална " и " Хаджи Димитър " до премахване на казуса. Това е третото прекъсване на най-новата линия по механически аргументи. 

Според “Спаси София ” става въпрос за сериозна повреда - релсовият път се е надигнал от преминаващата под тунела река и се очаква  влаковете да не се движат най-малко седмица. " Това е следващото неспособно строителство на Фандъкова и ГЕРБ въпреки инвестицията от близо 1 милиарда лв., ” възмущават се от организацията.
 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР