Временно спират метрото по Линия 3 от метростанция МС “Хаджи Димитър“ до

...
Временно спират метрото по Линия 3 от метростанция МС “Хаджи Димитър“ до
Коментари Харесай

Временно спират метрото по Линия 3 през уикенда

Временно спират метрото по Линия 3 от метростанция Министерски съвет “Хаджи Димитър “ до „ Красно село “ този уикенд. Причината е инсталиране на програмен продукт и проби на системите за ръководство и сигурност на настоящия сектор от Линия 3 и новото трасе на метрото от Министерски съвет „ Овча купел “ до Министерски съвет „ Горна баня “, което следва да бъде въведено в употреба, оповестяват от Столична община. 

За напредване на жителите ще бъдат обезпечени заместващи метрото автобусни линии. 

Общият програмен продукт на системите за ръководство и сигурност на двата сектора от третата метролиния, е създаден и тестван в базите на компанията изпълнител „ Сименс “ в Германия. Аналогични процедури са изпълнени през 2020 година по отношение на употребата на настоящия централен сектор от Линия 3 на метрото в София. 

Ще бъдат тествани и нужни функционалности за общото трасе, като автоматизиран вход и излаз от депото в посока ж.к. ”Овча купел ”, което не може да стане в естествен експлоатационен режим на работа на настоящия сектор. 

Резултатите от тестванията ще послужат за узаконяване на системите за безвредно ръководство на придвижването по цялата трета линия. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР