Временният треньор на Байерн (Mюнхен) Ханзи Флик игнорира последните загуби

...
Временният треньор на Байерн (Mюнхен) Ханзи Флик игнорира последните загуби
Коментари Харесай

Треньорът на Байерн се надява на 3 победи за края на годината

Временният треньор на Байерн (Mюнхен) Ханзи Флик пренебрегва последните загуби и проблеми в тима и съобщи, че желае до края на сезона от футболистите три победи в последните три мача до края на сезона.

" Ние би трябвало да се приближим към равнището, което е нужно да демонстрираме, като се фокусираме в мачовете. Искаме до края на сезона три победи в последните три мача. Няма да е елементарно, само че това е задачата, която сме си сложили, съобщи някогашният помощник-треньор на националния тим преди мача с намиращия се в дъното тим на Вердер (Бремен).
Шампионите от Байерн се смъкнаха на 7-о място в класирането, на 7 точки от върха откакто паднаха с 1:2 от Байерн (Леверкузен) и от водача Борусия (Мьонхенгладбах) по-късно. След срещата с Вердер баварците ще гостуват на Фрайбург в мач от междинния кръг, а на 21-и срещат средняка Волфсбург. Все отново тимът малко повъзстанови морала си в сряда с успеха с 3:1 над Тотнъм и приключи по съвършен метод акцията в Шампионската лига.

Но проблемите за Флик остават, защото Кингсли Коман е контузен и отпада за трите въпросни мача до края на годината. Корентен Толисо има мускулни проблеми и няма да играе най-малко против Вердер, а Хави Мартинес е осъден. Другите изчезнали са трайно контузените Никлас Зюле и Люка Ернандес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР