Временният старши треньор на Клуж Мариус Билашко коментира очакванията си

...
Временният старши треньор на Клуж Мариус Билашко коментира очакванията си
Коментари Харесай

Временният треньор на Клуж: На пръв поглед ще ни е лесно да бием ЦСКА

Временният старши треньор на Клуж Мариус Билашко разяснява упованията си за утрешния мач с ЦСКА.

Специалистът, който застана отпред на тима след напускането на Дан Петреску, призна, че отборът му би трябвало да внимава доста с " алените ". Билашко разясни, че ЦСКА е рисков отбор, който не трябва да бъде подценяван.

" Засега значим е мачът с ЦСКА. Аз ще бъда треньор, след това ще забележим. Надяваме се на победа, значимо е и обаче по какъв начин ще приключи Йънг Бойс. На пръв взор наподобява, че може би ще ни е елементарно да победим ЦСКА, само че това е рисково мислене, в случай че играем без напън и без да сме съсредоточени, това ще ни изиграе неприятна смешка ", съобщи Билашко.

" Познаваме към този момент играчите на ЦСКА, само че въпреки всичко треньорът е нов, имат победи и би трябвало да сме деликатни. Както знаете, направихме няколко отрицателни резултата. Дан Петреску си отиде, което направи разтърсване в клуба ни, само че би трябвало да се стегнем. Нашият щаб е подготвил чудесно играчите за мача на следващия ден с ЦСКА. Не желая да споделям какви шансове имаме на следващия ден против българския отбор ", показа Билашко на конференцията преди дуела на следващия ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР