Временни противоепидемични мерки са въведени в община Неделино във връзка

...
Временни противоепидемични мерки са въведени в община Неделино във връзка
Коментари Харесай

Временни противоепидемични мерки са въведени в община Неделино

Временни противоепидемични ограничения са въведени в община Неделино по отношение на усложнената коронавирус конюнктура в област Смолян, според заповед на кмета на общината Боян Кехайов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30007
Забранява се провеждането на пазарни дни, не се позволяват обществени и частни събирания или тържества с повече от 15 души, краткотрайно се стопират приемните дни в Общинската администрация.

За комерсиалните и другите обществени обекти, предоставящи услуги, се вкарва условие за допускане на не повече от един клиент на три кв. метра повърхност. Забраняват се свижданията в Центъра за настаняване от фамилен вид. На жителите на Неделино се припомня, че е наложително носенето на маски в закрити публични места, добавя Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30007  Министър Сербезова уточни какво чака, с цел да анулира зеления документ Министър Сербезова уточни какво чака, с цел да анулира зеления документ  ДФЗ преведе втори транш от над 9 млн. лв. за понижения данък върху газьола ДФЗ преведе втори транш от над 9 млн. лв. за понижения данък върху газьола  Сървърите на СРЗИ блокираха, доктор Данчо Пенчев с нова заповед за лечебните заведения в София Сървърите на СРЗИ блокираха, доктор Данчо Пенчев с нова заповед за лечебните заведения в София
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР